fbpx

Zaterdag ‘Dag van Lelystads POPTalent’

By 28 augustus 2017 LelySTART No Comments

Lelystad zit vol met muziek-, dans- en zangtalenten en deze talenten mogen stralen tijdens LelySTART. De zaterdagmiddag van LelySTART staat daarom in het teken van ‘Lelystads POPtalent’. In Agora Theater en Kubus zijn optredens te zien van vele groepen.

Het hoofdpodium (grasveld naast Agora Theater) wordt dit seizoen op zaterdag geopend door de slagwerkgroepen van Kubus onder leiding van Dennis Chamman. Zij nodigen iedereen uit om te komen kijken en genieten. Daarnaast zijn er diverse optredens te zien van Lelystads POPtalent. Bekendste is zangeres Sheila van de Voice afgelopen jaar. Zo hebben we onder andere optredens van POPdoc, de docentenband Kubus, Winnaar van My School’s Got Talent, Jammed en Divertido.

In de grote zaal en de van Wijnenzaal in Agora Theater kan ’s middags genoten worden van dans, zang en muziek van onder andere het Flevolands Symfonie Orkest, Popkoor Jeans with BeaT! en de Circle of Music.

Ook kunnen bezoekers een kijkje nemen in het gebouw van Kubus. Onder het genot van een kopje koffie kunnen geïnteresseerden in de foyer de instrumentenmarkt bezoeken, waar docenten en musici jong en oud kennis laten maken met allerlei instrumenten. Ook staan zijn de muzikale voorstellingen ‘Het Zigeunermeisje, huilend op een steen’ en ‘De Nachtwacht’ op het programma. Natuurlijk kunnen de kinderen ook weer mee doen met de speurtocht van Kubus. De kunstzinnige speurtocht toont alle gangen en lokalen van Kubus, plus de mensen die hier musiceren, theatermaken, dansen of met kunst bezig zijn….misschien doe je mee en leiden we jou naar de hoofdprijs! Voor jong & oud.

Wil je na de zaterdagmiddag genieten van nog meer amateurkunst tijdens LelySTART? Kom dan ook zondag langs. Dan staat LelySTART in het teken van Familiedag in combinatie met de Dag van de Amateurkunst. Meer info en tijden, klik hier.

Het bericht Zaterdag ‘Dag van Lelystads POPTalent’ verscheen eerst op LelySTART.

Leave a Reply