fbpx

Waylon en ‘Lisa Loïs sings Adele’ headliners zaterdagavond

By 17 april 2017 LelySTART No Comments

Persfoto Waylon hoge resolutieOp de zaterdagavond van LelySTART staan traditioneel grote nationale artiesten op het hoofdpodium geprogrammeerd. Ook dit jaar heeft de organisatie twee nationale toppers van zeer hoog muzikaal niveau weten te strikken. Waylon en ‘Lisa Loïs sings Adele’ zijn bevestigd als headliners voor de zaterdagavond op LelySTART.

Waylon werd bekend als deelnemer van ‘Holland’s Got Talent’ op SBS6 in 2008. In 2010 won hij een 3FM Award in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’ en in 2012 werd hij uitgeroepen tot beste zanger. In 2014 ging hij met Ilse de Lange als gelegenheidsduo naar het Eurovisie Songfestival. Samen bereikten ze de tweede plaats. In het najaar van 2016 verving hij Anouk als jurylid van The Voice of Holland.

Adele is zonder twijfel één van de succesvolste artiesten van onze generatie. Ook zangeres Lisa Lois is groot fan en beschouwt Adele al jaren als haar voorbeeld.

Tijdens ‘Lisa Lois sings: Adele’ brengt de Nederlandse winnares van X-Factor 2009, die bekend werd dankzij hits als ‘Hallelujah’, ‘Promises Promises’ en ‘Silhouette’, een ode aan de Britse ster.

Meer informatie

Het bericht Waylon en ‘Lisa Loïs sings Adele’ headliners zaterdagavond verscheen eerst op LelySTART.

Leave a Reply