fbpx

VVV punt Stadshart Lelystad verhuist

Per 1 april verhuist het VVV punt in het Stadshart van de Eetalage naar de receptie van het stadhuis. De receptie in het stadhuis heeft al een soortgelijke functie en de medewerkers werden daarom al regelmatig door toeristen benaderd. Dat het nu wordt samengevoegd is dan ook een logische keuze en versterkt de gastvrijheid van Lelystad.

Reden van verhuizing
De Eetalage is een drukbezochte horecagelegenheid in het Stadshart en daarom was er niet altijd tijd om bezoekers op een juiste manier te helpen met hun toeristische vragen. Dat is niet fijn voor zowel de medewerkers van de Eetalage als de bezoekers. Dat strookt niet met de gastvrijheid die Lelystad hoog in het vaandel heeft staan.
De oplossing is gelukkig dichtbij, namelijk de receptiemedewerkers van het stadhuis. Zij nemen deze verantwoordelijkheid met veel plezier over. Een gevolg van de verhuizing is dat VVV bonnen vanaf 1 april niet meer te koop zijn bij de bibliotheek. Bij het stadhuis zijn wel gratis Lelypassen af te halen en het laden van Lelypassen als cadeaukaart kan bij de ondernemers juwelier Vonk, The Read Shop Kroonpassage, juwelier Luitjens, slijterij Van Yperen, Stempher Flevogroen, The Read Shop Lelycentre en Délifrance.

Openingstijden
Het Stadhuis is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9:00 en 17:00 uur. De medewerkers van de receptie nemen de tijd om toeristen verder te helpen. Op zaterdag en zondag kunnen bezoekers terecht in de Westentree van het Stadhuis bij de folderrekken en of de informatiezuil en natuurlijk te allen tijde ook op www.vvvlelystad.nl.

Het bericht VVV punt Stadshart Lelystad verhuist verscheen eerst op City Marketing Lelystad.