fbpx

Veelbelovend en afwisselend programma op zaterdagavond

By 7 augustus 2019 LelySTART No Comments

Op zaterdagavond 14 september biedt LelySTART een veelbelovend en afwisselend programma. Theaterliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Comedy Night in AGORA Theater, terwijl poppodium Corneel muziekliefhebbers prachtige namen op het hoofdpodium biedt. Trijntje Oosterhuis en Suzan & Freek zijn hier de grote namen, terwijl Bo Saris voor een nostalgische noot zal zorgen met zijn interpretatie van bekende nummers van Michael Jackson. Bij FlevoMeer Bibliotheek geeft Thomas Olde Heuvelt een literaire lezing. Een mooi, afwisselend programma, met voor ieder wat wils.

Comedy Night
AGORA Theater brengt bezoekers een avond vol lachtranen en buikspierpijn. Op de LelySTARTzaterdagavond is er namelijk weer een cabaretavond. Tijdens deze Comedy Night zullen er verschillende cabaretiers te zien zijn. Onbekend en nieuw talent, afgewisseld met een meer bekende naam als headliner. Uiteraard is er ook een MC (Master of Ceremonies) die de verschillende cabaretiers aan elkaar praat. Welke artiesten dit jaar komen, blijft nog even een verrassing; de namen maakt TVB Theater namelijk pas kort van tevoren bekend. Maar dat het een avond vol lachen, gieren en brullen wordt, staat buiten kijf.

Bo Saris sings Michael Jackson
Zin om los te gaan op Thriller? Om mee te blèren met Bad? Te ‘moonwalken’ op Billy Jean? Dan moet je zeker het hoofdpodium bezoeken op de LelySTARTzaterdagavond, want dan brengt Bo Saris, tien jaar na het overlijden van Michael Jackson, een eerbetoon aan deze muzikale held. Onlangs gaf de zanger en Idols-winnaar nog een muzikaal eerbetoon aan de King of Pop in de Melkweg in Amsterdam, zoals hij dat in 2009 – 5 dagen na Jacksons dood – in Paradiso ook deed. Het werden memorabele avonden. Op LelySTART komen Jacksons grootste hits langs in een zinderende set van een uur.

Trijntje Oosterhuis, Suzan & Freek en Thomas Olde Heuvelt
Eerder maakte de organisatie al bekend dat Trijntje Oosterhuis en Suzan & Freek, die inmiddels met hun nieuwe single Blauwe Dag in de top 40 staan, de grote muzikale namen van LelySTART zijn. Zij geven op de zaterdagavond een spetterende show op het hoofdpodium. Thomas Olde Heuvelt is dit jaar de grote literaire naam. Hij geeft op de LelySTARTzaterdagavond een lezing bij FlevoMeer Bibliotheek. Olde Heuvelt werd bekend door zijn internationale bestseller Hex en hij schreef dit jaar ook het Spannende Boeken Wekengeschenk.

Het bericht Veelbelovend en afwisselend programma op zaterdagavond verscheen eerst op LelySTART.