fbpx

Veel te beleven tijdens ‘a taste of…’

By 14 juni 2018 LelySTART No Comments

Kom proeven van het Lelystadse culturele aanbod op de vrijdagavond van LelySTART
De vrijdagavond van LelySTART ziet er dit jaar anders uit dan voorgaande jaren. Bezoekers van het festival zijn van harte welkom om een kijkje in huis te komen nemen bij de verschillende deelnemende culturele instanties tijdens deze eerste editie van ‘A Taste Of…’ Zo is er bij Kubus een eenakteravond van verschillende amateurgroepen uit Lelystad, kunnen bezoekers cultuur komen snuiven op de Lelystadse Uitmarkt met Anke Laterveer op het podium bij FlevoMeer Bibliotheek en zorgt Zer00’s Heroes voor een knalfeest bij Underground. Ook bij Agora is er deze avond van alles te beleven, maar de precieze invulling blijft nog even een verrassing.

Eenakteravond
Een eenakter is een toneelstuk dat maar uit één enkele akte (of bedrijf) bestaat. Verschillende Lelystadse theaterverenigingen of organisaties mogen tijdens de vrijdagavond van het festival een eigen scène laten zien. De voorstelling is te zien in de Theaterzaal van Kubus en duurt ongeveer anderhalf uur.

Lelystadse Uitmarkt
Struinen langs culturele standjes, terwijl er intussen van alles gebeurt op het podium. Zo ziet de LelySTARTvrijdagavond bij FlevoMeer Bibliotheek eruit. Bezoekers krijgen zo een gezellige introductie tot het enorme aanbod aan kunst en cultuur in Lelystad. Schrijver, performer en presentator Anke Laterveer zal intussen de gemoederen flink bezig houden op het podium met haar ‘hete hangijzers’.

Zer00’s Heroes
Ken je ze nog? De hits van Pharrell, Outkast, Gigi D’Agostino, Sn000000p, Sum 41 en Britney Spears? Op de vrijdagavond kun je bij Underground terecht voor Zer00’s Heroes. Dit feest neemt je mee naar de beginjaren van het millennium toen alle cool kids een Nokia en MSN hadden en je je telefoon met een zwier kon openklappen. Pop, indie, dance of early urban: de deejays van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul overdwars aan elkaar tot één dampende dansavond!

Het bericht Veel te beleven tijdens ‘a taste of…’ verscheen eerst op LelySTART.

Leave a Reply