fbpx

Uitnodiging City Marketing Live donderdag 6 september – Hiswa

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij nodigen we u van harte uit voor City Marketing Live op donderdag 6 september van 16:00 tot 19:00 uur op het evenemententerrein van HISWA te water.

We hebben erg leuk nieuws: deze editie van City Marketing Live organiseren we samen met Bedrijfskring Lelystad (BKL). Naast het praktische aspect van de locatie en de overlappende doelgroep, zijn we vooral ook heel blij met de symboliek hierachter. BKL en CML kunnen elkaar altijd goed vinden en dat dit nu ook tot een concrete samenwerking leidt is top.

Deze City Marketing Live en BKL Meeting Point staat volledig in het teken van vernieuwing. Vernieuwing in de breedste zin des woords. Zo is het nieuw dat CML en BKL samen een bijeenkomst organiseren. Onze bijeenkomst vindt plaats op de HISWA te water, een nieuw evenement in Lelystad. Underground krijgt een nieuwe naam. En erg belangrijk: er is een nieuw college dat tijdens de bijeenkomst op informele wijze aan u wordt voorgesteld.

Als kers op de taart hebben we één van de beste professionele offshore zeilers van Nederland als spreker op het programma staan: Gerd-Jan Poortman. Met drie keer Volvo Ocean Race ervaring kan hij veel vertellen over leiderschap, samenwerking, communicatie, innovatie, vernieuwen en ontwikkeling. Daarnaast was hij officieel ambassadeur van de stad Den Haag om de Volvo Ocean in Scheveningen te laten finishen.

Programma:
•    16.00 uur                      Ontvangst op HISWA te water
•    16.30 uur                      Aanvang programma
•    18.00 uur                      Netwerkborrel
•    19.00 uur                      Einde

Let op! Omdat we te gast zijn op een evenemententerrein is het deze keer extra belangrijk dat u zich aanmeldt. Helaas kunnen we geen uitzonderingen maken, wie zich niet persoonlijk aanmeldt kan niet naar binnen. Informatie over toegang tot het terrein volgt nader voor wie zich heeft aangemeld. U kunt op eigen kosten parkeren op het parkeerterrein van Batavia Stad Fashion Outlet.

Wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Geef u dan voor 27 augustus op door een e-mail met uw gegevens te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl

Met vriendelijke groet,
City Marketing Lelystad

*Let op! Vanwege eerder genoemde redenen kunt u deze keer niet meerdere mensen opgeven, iedereen moet zich persoonlijk met gegevens aanmelden. Schroom uiteraard niet om deze uitnodiging door te sturen. BKL Meeting Point/City Marketing Live is een uitgelezen kans om uw netwerk te vergroten en nieuwe verbindingen te creëren.

Het bericht Uitnodiging City Marketing Live donderdag 6 september – Hiswa verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply