fbpx

Trijntje Oosterhuis en Suzan & Freek komen naar LelySTART

By 6 mei 2019 LelySTART No Comments

De eerste namen voor LelySTART 2019 zijn bekend, en wat voor namen! Poppodium Corneel heeft opnieuw een prachtig programma weten samen te stellen voor het hoofdpodium op de zaterdagavond. Suzan & Freek komen samen de sterren van de hemel spelen met onder andere natuurlijk hun tophit ‘Als het avond is’ en niemand minder dan Trijntje Oosterhuis zal de avond vervolgens op onvergetelijke wijze afsluiten. Redenen genoeg dus om de agenda vast te pakken, je stem op te warmen en het weekend van 13, 14 en 15 september te reserveren voor LelySTART!

Trijntje Oosterhuis
De nieuwe tour van Trijntje staat in het teken van haar muzikale roots: met een band op het podium, muziekmaken en popliedjes zingen. Het begon allemaal 25 jaar geleden, met een toen nog onbekend bandje dat vooral uit vrienden en familieleden bestond en dat vooral aanstekelijke popliedjes speelde. “Daar heb ik de basis gelegd waar vanuit ik verder kon groeien,” zegt Trijntje over de begintijd van Total Touch. “Nu, 25 jaar later, blik ik terug op mijn carrière en ga ik terug naar dat gevoel van vroeger.” Dit voorjaar verschijnt er een nieuw album van Trijntje, geproduceerd door niemand minder dan Jett Rebel, dat ze samen heeft geschreven met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Op LelySTART zal Trijntje naast nieuw werk ook de grootste hits uit haar 25-jarige carrière zingen.

Suzan & Freek
Al sinds november 2018 staat de hit ‘Als Het Avond Is’ van Suzan & Freek in de Top 40, waarbij het ook meerdere weken op nummer 1 stond. Het tijdloze liedje is dan ook nauwelijks van de radio weg te slaan en heeft miljoenen streams op Spotify en YouTube. Hun voorjaarstour langs de grote zalen van Nederland was dan ook volledig uitverkocht. Voor deze hit wist het muzikale duo al geruime tijd juist met hun covers de aandacht te trekken op Facebook en braken Suzan & Freek door toen The Chainsmokers een van deze covers deelde op zijn eigen social media. Op LelySTART zullen Suzan & Freek een combinatie spelen van de bekende covers én meer eigen muziek. Dat wordt meezingen!

Maak het festival mee achter de schermen!
LelySTART dit jaar niet alleen meemaken vanuit het publiek? De organisatie van LelySTART is nog op zoek naar vrijwilligers. Aanmelden kan via susan@corneel.nl.

Het bericht Trijntje Oosterhuis en Suzan & Freek komen naar LelySTART verscheen eerst op LelySTART.