fbpx

Toeristen kunnen informatie halen bij de informatiebalie van het stadhuis

Toeristische informatie is vanaf 1 april te verkrijgen bij het VVV informatiepunt aan de informatiebalie van het stadhuis. Het informatiepunt van de VVV heeft alle informatie over toeristische bestemmingen. Wethouder Ed Rentenaar heeft de VVV sticker aangebracht op de toegangsdeur van het stadhuis om het informatiepunt van de VVV officieel te openen.

Wethouder Ed Rentenaar:” Het VVV informatiepunt is verplaatst naar de informatiebalie, omdat medewerkers aan de balie al vaker vragen kregen. Hun informatie gevende rol kan nu mooi gecombineerd worden met het geven van informatie over toeristische bestemmingen. De verplaatsing was dan ook een logische stap. De toeristische informatie is nu alleen nog te verkrijgen tijdens de openingstijden van het stadhuis. Citymarketing Lelystad is aan het bekijken op welke locaties en op welke wijze toeristische informatie beschikbaar kan worden gemaakt door toepassing van moderne technieken en voorzieningen als bijvoorbeeld WiFi. Uitgangspunt hierbij is gemak en laagdrempelige bereikbaarheid. Het moet dus vooral klantvriendelijk ingericht zijn.”

Cadeaukaarten, zoals de Irischeque of de Lelypas, zijn niet te verkrijgen aan de informatiebalie. Mensen die de Lelypas willen aanschaffen kunnen in het stadshart terecht bij Juwelier Luitjens, Juwelier Vonk en The Read Shop Kroonpassage. Andere verkooppunten voor de Lelypas of informatie over de Lelypas is te vinden op de website www.lelypas.nl

Het bericht Toeristen kunnen informatie halen bij de informatiebalie van het stadhuis verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply