Altijd beet!

Vissen bij Toms Creek

Midden in de open natuur en direct aan het strand ligt Toms Creek. Een paradijs voor vissers. Je kunt jouw hengel uitgooien in maar liefst negen verschillende visvijvers. Hier vang je grote en mooie vissen zoals zalmforel, Afrikaanse meerval, steur en verschillende karpers. Sommige zijn maar liefst 1,5 meter lang! Ben je een beginnende visser of wil je leren vliegvissen? Geen probleem, de enthousiaste medewerkers helpen jou graag op weg en leren je de fijne kneepjes van het vissen. In de speciale lodge kun je bijkomen van jouw visavonturen met een lekker drankje. Tip: neem na het visavontuur een verfrissende duik in het Markermeer!

meer info

Perfecte combinaties:

Naast grote vissen aan de haak slaan, valt nog veel meer te doen in Lelystad. Met deze activiteiten wordt het een onvergetelijk uitje!

Diner:

De Brass

meer info

Wie een dag aan de rand van een visvijver heeft gestaan, verdient een lekkere maaltijd. Daarvoor moet je bij deze supergezellige brasserie zijn, die al drie keer tot leukste restaurant van Lelystad is uitgeroepen. Wat wil je nog meer?

Overnachten:

Apollo Hotel

meer info

Upgrade een dagje vissen tot een tweedaags uitje en boek een kamer in dit fijne, centraal gelegen hotel. Geniet van een drankje in de gezellige bar. De kamers zijn luxe en comfortabel en voorzien van alle gemakken, zoals een minibar.

Activiteit:

Karten

meer info

Ging het eerst om het vangen van de grootste vis, nu gaat het om het neerzetten van de snelste ronde. Trap het gaspedaal van jouw kart helemaal in en laat niet meer los tot aan de finish. Voel je even als Max Verstappen.

Meer verrassingen