Oog in oog met wilde dieren

Natuurpark Lelystad

In Natuurpark Lelystad valt van alles te beleven. Zo kun je op ontdekkingstocht over de kilometerslange fiets- en wandelpaden. Houd onderweg je ogen goed open, want Natuurpark Lelystad zit vol met wilde dieren. Je komt er van alles tegen. Van een kudde galopperende przewalskipaarden tot wroetende wilde zwijnen. En van hoog in de bomen zittende ooievaars tot ravottende edelherten. Maar er valt nog veel meer te doen. Zo worden iedere dag om 15:00 uur de otters gevoerd, is er voor kinderen een speciale en leerzame speurtocht en rugzakroute uitgezet en kunnen kinderen hun energie lekker kwijt in de speeltuin. Ook is het mogelijk om het gebied te verkennen per boot of excursiewagen, onder leiding van een gids. Tip: ga naar het bezoekerscentrum, daar vind je alle informatie die je nodig hebt om er een onvergetelijke dag van te maken.

meer info

Perfecte combinaties:

Een tocht op zoek naar wilde dieren is natuurlijk een groot avontuur. Maar het wordt nog leuker met een van deze activiteiten. Waar maak jij de kinderen blij mee?

Diner:

Polderpannenkoek

meer info

Op ontdekkingstocht door de natuur maakt hongerig. Dus neem jouw jonge natuurliefhebbers mee naar het leukste pannenkoekenrestaurant van Lelystad. Naast lekkere pannenkoeken staat hier ook gezelligheid en onbezorgd genieten op het menu!

Overnachten:

Onze Kas

meer info

Smaakt een dag in Natuurpark Lelystad naar meer? Blijf dan lekker een nachtje slapen in Onze Kas. Een gezellige bed & breakfast waar kinderen meer dan welkom zijn en ouders volop genieten van de rust, ruimte en het mooie uitzicht.

Activiteiten:

Swifterkamp

meer info

Maak een bijzondere reis naar een even bijzonder dorpje. Een dorpje dat de sfeer ademt van lang vervlogen tijden. En waar je kunt ontdekken hoe het zou zijn om te hebben geleefd in De Nieuwe Steentijd, 6.300 jaar geleden.

Meer verrassingen