Eindeloos klimmen en klauteren

Belevenissenbos in Lelystad

Midden tussen schitterende bossen ligt het grootste en avontuurlijkste belevenissenbos van Nederland. De perfecte bestemming voor een dagje avontuur met het hele gezin. Kinderen vanaf zes jaar raken niet uitgespeeld en ouders voelen zich weer volop kind. Er zijn talloze speeltoestellen, de een nog uitdagender dan de ander. Klauter via een touwladder over het water of klim omhoog in een speeltoestel dat tegen een boom is geplaatst. Word lekker vies. En tussendoor kun je bijkomen op een van de vele veldjes. Tip: in het belevenissenbos liggen bushcamps (linkje), kleine en gezellige kampeerveldjes, verscholen in het bos. Aan het einde van de dag, als het bos verlaten is, waan je je alleen op de wereld.

meer info

Perfecte combinaties:

Er valt veel te beleven in Lelystad, voor het hele gezin. Met deze tips trakteer je de kinderen op een onvergetelijke belevenis.

Ontbijt/lunch:

Onze Kas

meer info

Maak een dagje klimmen en klauteren compleet bij Onze Kas. Hier geniet je van een heerlijke lunch of ontbijt. Ouders genieten van het uitzicht, terwijl kinderen zich vermaken in de speelhoek. Soms is het leven perfect.

Overnachten:

Door’s Logies

meer info

Een kindvriendelijke bed & breakfast in een heel speciaal gebouw. Door’s Logies is volledig uit grenenhout opgetrokken en heeft daardoor een stoere uitstraling. Als je wakker wordt, staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.

Activiteiten:

Suppen

meer info

DΓ© watersporttrend van de laatste jaren. Je moet het een keer gedaan hebben. Het leuke is dat je er met een beetje oefenen al uitziet als een echte beach babe of hunk. Dit is je kans.

Meer verrassingen