fbpx

Thrillerschrijver Thomas Olde Heuvelt jaagt het succes van bestseller ’HEX’ na

By 6 mei 2019 LelySTART No Comments

Op zijn elfde las hij zijn eerste Stephen King-thriller en wist toen al: dit wil ik ook. Inmiddels is de ster van schrijver Thomas Olde Heuvelt internationaal snel rijzende. Zijn duistere en onheilspellende griezelboeken ademen volledig de horrorsfeer van King, maar zijn gewoon ontstaan in Nijmegen waar ’de nieuwe King’ vandaan komt.

“Met ‘Echo’ wil Olde Heuvelt het succes van zijn bestseller ‘Hex’ op zijn minst gaan evenaren. “Vanuit de Verenigde Staten kwam er al een bod, van een heleboel cijfertjes”, onthult de jonge schrijver.” Afgelopen zaterdag dan misschien een groot interview in De Telegraaf, maar op 14 september 2019 komt deze internationale bestsellerauteur maar mooi naar LelySTART!

Thomas Olde Heuvelt is de literaire act bij Bibliotheek Lelystad op de zaterdagavond. Thomas brak definitief door met zijn horrorthriller HEX, toen het boek verscheen bij grote uitgeverijen in de VS en Groot-Brittannië, én toen Stephen King vervolgens een lovende tweet de wereld instuurde (“totally, brilliantly original”). Hierna stond HEX ook in Nederland maandenlang in de Bestseller 60.

Volgende week verschijnt zijn nieuwste boek, Echo, maar dit is niet het enige boek dat dit jaar verschijnt. Thomas is namelijk ook de schrijver van het geschenk voor de Spannende Boeken Weken 2019; de novelle Dolores Dolly Poppedijn. Lijkt het je leuk om Thomas te ontmoeten? Kom dan zeker langs tijdens LelySTART!

Het bericht Thrillerschrijver Thomas Olde Heuvelt jaagt het succes van bestseller ’HEX’ na verscheen eerst op LelySTART.