fbpx

Stichting Bataviahaven wint Promotie Award en Onno Vermooten wint Positiviteits Prijs

Stichting Bataviahaven is op donderdag 6 december tijdens City Marketing Live in Agora Theater uitgeroepen tot winnaar van de Lelystadse Promotie Award 2018. De Positiviteits Prijs werd dit jaar uitgereikt aan Onno Vermooten.

Promotie Award
De Promotie Award werd dit jaar met veel plezier in ontvangst genomen door Stichting Bataviahaven. Voorzitter Willem de Jager: ‘Kunstenares Lena Postuma vertelde net dat de award drie verschillende onderdelen symboliseert: wonen, werken en recreëren. Laat dat nou ook de drie domeinen zijn waar wij ons hard voor maken. We willen Bataviahaven aantrekkelijker maken voor inwoners, economische spin-off creëren en meer toeristen laten genieten van deze mooie stad. We zijn trots deze prachtige award in ontvangst te mogen nemen‘. ‘Met de verschillende evenementen die stichting Bataviahaven naar Lelystad haalt of zelf (mede) organiseert brengt zij watersport in Lelystad op een laagdrempelige manier naar het publiek. Stichting Bataviahaven heeft in 2018 met al haar activiteiten gezorgd voor meer traffic naar Lelystad’, aldus het juryoordeel.

De prijs wordt jaarlijks overhandigd aan een individuele dienst, instelling, organisatie of bedrijf, die zich openlijk op herkenbare en succesvolle wijze heeft ingezet voor de promotie van de stad. Dit jaar werd de award gemaakt door de Lelystadse kunstenaar Lena Postuma. Het bronzen beeld brengt het symbool van City Marketing Lelystad samen met de mensen die hier wonen, werken en recreëren. De andere genomineerden waren Camping Buytenplaets Suydersee en Stichting de Lelystadse Boer.

Positiviteits Prijs
De Positiviteits Prijs is in het leven geroepen voor de persoon die de meest positieve bijdrage heeft geleverd aan Lelystad. Deze persoon heeft zich succesvol ingezet voor positiviteit in de stad en is in hart en nieren een echte ambassadeur. ‘Er zijn weinig mensen die altijd zo enthousiast zijn als Onno Vermooten. Hij doet veel voor de stad, faciliteert bij meerdere activiteiten en zal zich altijd maximaal inzetten voor het zo goed mogelijke resultaat voor de inwoners van Lelystad’, aldus juryvoorzitter Janneke Sparreboom. Onno Vermooten: ‘Zeker gezien de andere genomineerden voel ik me zeer vereerd deze prijs te mogen ontvangen’.

Lelystadse Aanmoedigingsprijs
Tijdens City Marketing Live werd ook de Lelystadse Aanmoedigingsprijs van Evenementen Coördinatie Lelystad uitgereikt. Deze ging dit jaar naar de Samenloop voor hoop, een evenement waarbij meerdere wandelaars in een estafetteloop zich inzetten tegen kanker door zoveel mogelijk geld op te halen.

Het bericht Stichting Bataviahaven wint Promotie Award en Onno Vermooten wint Positiviteits Prijs verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply