fbpx

Stemmen over herbouw blijkt 1 april grap

Begin deze week slingerde City Marketing Lelystad het bericht ’50 jaar Lelystad: stemmen over herbouw’ de wereld in; vandaag blijkt dit een 1 april grap te zijn. In het jaar van 50 jaar Lelystad kijken we terug op een rijke geschiedenis vol karakteristieke gebouwen, maar ook juist vooruit naar nieuwe ontwikkelingen. ‘Het verleden’ wordt dit jaar in het kader van 50 jaar Lelystad gevierd met tal van activiteiten.

1 april grap

Volgens het eerder door City Marketing Lelystad verspreidde persbericht zou aan de hand van een Facebook poll een verdwenen gebouw of constructie in eer worden hersteld. Dit is een 1 april grap, er wordt door City Marketing Lelystad geen voorstel ingediend om iets te herbouwen. ‘We moeten ons realiseren dat we als jonge stad al een erg rijke geschiedenis hebben. Verder zijn we vooral heel erg blij met de ontwikkeling die de stad heeft doorgemaakt en hoe het er nu uit ziet. Niet terugkijken maar vooruit, we gaan een mooie toekomst tegemoet met ontwikkelingen als Lelystad Airport en Marker Wadden’, aldus Tony Merkelbach directeur/bestuurder City Marketing Lelystad.

50 jaar Lelystad
Het hele jaar door vinden er speciale jubileumfestiviteiten plaats. Ook besteden bestaande festivals en evenementen in Lelystad op een speciale manier aandacht aan dit bijzondere thema. De ideeën voor de festiviteiten komen voor een deel voort uit de inwoners en het verenigingsleven. Kijk op www.50jaarlelystad.nl voor een overzicht van alle activiteiten.

Presentje
Heb jij ook op Facebook gestemd in de poll van 50 jaar Lelystad en voel je je een beetje in de maling genomen? Stuur een mail met je adres voor zaterdag 8 april naar info@citymarketinglelystad.nl en je krijgt een goedmakertje toegestuurd.

Het bericht Stemmen over herbouw blijkt 1 april grap verscheen eerst op City Marketing Lelystad.