fbpx

Stem op Oostvaardersplassen als mooiste NS tracé

Mooiste tracé

Een uniek moment voor Lelystedelingen om hun trots op de Oostvaardersplassen te uiten: stem op het traject Lelystad Centrum – Almere Centrum als mooiste tracé van Nederland. De treinreis met uitzicht op de Oostvaardersplassen is natuurlijk een unieke genomineerde. Het stemmen is zo gebeurd dus ga meteen naar www.lelystadgeeftlucht.nl/ns en laat onze treinsafari winnen.

Wedstrijd NS
De zes genomineerde trajecten zijn gekozen door de conducteurs en machinisten van de NS. Over de route langs de Oostvaardersplassen zei hoofdconducteur Carola Nummerdor: ‘Je ziet heel goed de wisseling van de seizoenen. Het prachtige uitzicht op het natuurgebied is geen dag hetzelfde.’ Op 11 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt, tot die tijd kan iedereen stemmen via www.lelystadgeeftlucht.nl/ns.

Trots
‘Iedereen in Lelystad heeft deze treinreis weleens gemaakt. Het is een prachtige tocht, uniek in Nederland. Of je er nou dagelijks doorheen reist of vaak wandelt, de Oostvaardersplassen is van ons allemaal. Toon je stadstrots door vandaag nog te stemmen’, aldus Tony Merkelbach, directeur/bestuurder City Marketing Lelystad. Daarnaast verloot NS ook een exclusief dagje uit onder de stemmers. De winnaar mag met een gids de mooiste bezienswaardigheden bezoeken en sluit de dag luxe af met diner en overnachting.

Ontwikkelingen Oostvaardersplassen
Er zijn veel ontwikkelingen in en rondom de Oostvaardersplassen. Eerder werd al bekend dat de Oostvaardersplassen, Lepelaarplassen, Marker Wadden en het Markermeer samen als Nationaal Park Nieuw Land mee gaan dingen in de verkiezing ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’. Houd voor leuke updates de Facebook pagina @NPNieuwLand in de gaten of zoek op #NPNieuwLand.

Het bericht Stem op Oostvaardersplassen als mooiste NS tracé verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply