fbpx

Ruim 10.000 bezoekers bij Kerst met de Zandtovenaar

kerst-met-de-zandtovenaar-c-jasper-pluim

Wat was het een succes! Ruim 10.000 kinderen, ouders, grootouders en kwamen donderdagavond naar het Agorahof om te genieten van Kerst met de Zandtovenaar. De indrukwekkende zandtekeningen, gecombineerd met de spectaculaire optredens, maakten het evenement een groot succes.

Kerst met de Zandtovenaar is een jaarlijkse traditie geworden. Dit jaar werd het georganiseerd door KRO-NCRV, NPO Zapp en City Marketing Lelystad. De productie was in handen van The Media Brothers.

Populaire artiesten
Naast Gert van der Vijver waren er hoofdrollen voor The Voice-winnares Maan, in de rol van moeder Maria, en zanger/acteur Jim Bakkum als koning Herodes. Zanger Brace vormde samen met Lo van Gorp en Ferry van Leeuwen De Drie Wijzen. Daarnaast waren er ook optredens van jonge talenten als danser Justen Beer en qanun-speler Shaza Manla. Het publiek was enthousiast en de sfeer was geweldig. ‘Een bomvol plein vol gezelligheid, dat is precies waar Lelystad geeft licht voor staat. Ik ben er trots op dat we Kerst met de Zandtovenaar als headliner hebben mogen verwelkomen. Hier word je toch gewoon blij van’, aldus een tevreden Tony Merkelbach, directeur/bestuurder City Marketing Lelystad.

Televisie-uitzending
Het familie-evenement Kerst met de Zandtovenaar wordt op vrijdag 23 december om 17:00 uur, zaterdag 24 december om 15:30 uur en zondag 25 december op 12:25 uur uitgezonden op NPO Zapp. Ook Omroep Flevoland zendt het evenement uit, op Tweede Kerstdag 26 december om 18:00 uur.

Nog veel meer Lelystad geeft licht

Gelukkig is er in Lelystad ook de komende dagen nog genoeg te doen. Er zijn nog een paar kaarten voor Stille Nacht op zaterdag 17 december, dus wees er snel bij! Of bezoek diezelfde dag de Kerstmarkt in Natuurpark Lelystad, doe mee aan de Santa Run op zondag, of bezoek de kerstbraderie en de Lichtjesparade in het Stadshart op 23 december. Kijk voor alle activiteiten van de laatste week Lelystad geeft licht op www.lelystadgeeftlicht.nl

Het bericht Ruim 10.000 bezoekers bij Kerst met de Zandtovenaar verscheen eerst op City Marketing Lelystad.