fbpx

Open Dag riviercruises vindt plaats in Lelystad

Geïnteresseerden beleven op zondag 2 april volop het riviercruise-gevoel tijdens de Open Dag van Stip Reizen in Bataviahaven. De cruiseaanbieder ligt deze dag met twee voor het publiek toegankelijke boten in Bataviahaven. Een uitgelezen mogelijkheid voor Lelystad om zich nadrukkelijker als riviercruise-bestemming te profileren.

Riviercruise-industrie stijgt in Lelystad
De riviercruise-industrie is een sterk groeiende markt. Doordat steden als Amsterdam en Hoorn steeds minder ruimte beschikbaar hebben voor de cruiseschepen ontstaan er kansen voor steden die relatief nieuw zijn in de riviercruise-markt, waaronder Lelystad. Dankzij de ligging aan het Markermeer, de uitstekende havenvoorzieningen en het grote aantal toeristische bezienswaardigheden is Lelystad een erg interessant alternatief voor de cruiseaanbieders. De groeiende riviercruise-industrie biedt economische kansen voor Lelystad, door een toename in het aantal bezoekers en een verdere ontwikkeling van de werkgelegenheid en voorzieningen.

Ervaar het riviercruise-gevoel
Stip Reizen is een van de vele riviercruise-aanbieders die gebruik maakt van Bataviahaven. Tijdens de Open Dag liggen de MS Allegro en de MS Andante van Calanda Riverline Cruises aangemeerd en zijn beide schepen toegankelijk voor publiek. Aan boord vertellen medewerkers tijdens een rondleiding over de mogelijkheden van een riviercruise en de mooie routes die worden aangeboden. Zo komen bezoekers al helemaal in de stemming!

Zelf ervaren?
De Open Dag van Stip Reizen vindt plaats op zondag 2 april van 11:00 tot 16:00 uur in Bataviahaven. Het evenement is vrij toegankelijk voor publiek. Parkeren kan in de VOC-garage.

Het bericht Open Dag riviercruises vindt plaats in Lelystad verscheen eerst op City Marketing Lelystad.