fbpx

Onbegrensde gezelligheid toegevoegd: The Euros

By 15 juni 2017 LelySTART No Comments
LelySTART_The_Euros_2017 (Large)

Nieuwe naam bekend voor LelySTART 2017: The Euros. De drie musketiers van het feestcircuit noemen ze zichzelf en met recht. Al jaren spelen ze met hits, humor en veel interactie elke zaak, tent en festivalweide plat, en dit jaar programmeerde Poppodium Underground ze voor LelySTART: The Euros!

Deze coverband weet elke zaal op te zwepen met hun meerstemmige zang en bijzondere special effects. Doordat ze telkens handig in weten te spelen op spontane situaties, is geen show van hen hetzelfde. Op vrijdagavond 15 september kan heel Lelystad mee feesten met dit gezellige trio. Eerder werden Waylon, Lisa Loïs sings Adele, Ronnie Flex & Deuxperience Band en schrijver Kluun al bekend gemaakt door de organisatie.

The Euro’s
De band bestaat uit de goedlachse toetsenist en zanger Peter Bakker, gitarist en zanger (en tevens zijn broer) David Bakker en drummer en zanger Michiel Bütterhoff. Samen staan ze garant voor onbegrensde gezelligheid. Bijzonder is dat deze drie-eenheid de leadzang feilloos afwisselt en op deze manier samen voor een geluid zorgen dat voor een drietal tot voor kort als onmogelijk werd beschouwd. Lelystad kan zich opmaken voor keihard meezingen, meedeinen en heel veel gezelligheid.

Het bericht Onbegrensde gezelligheid toegevoegd: The Euros verscheen eerst op LelySTART.

Leave a Reply