fbpx

Nieuw uiterlijk Promotie Award

promotie-award

Na jaren ‘Dynamicus’ als icoon van de Promotie Award te hebben gehad is het tijd voor iets nieuws. Vanaf 2016 krijgt de Promotie Award ieder jaar een andere uitvoering en krijgt een andere kunstenaar uit Lelystad de kans deze award te ontwerpen. Met als speciale aftrap, de kunstenares van de Promotie Award 2016: oud-burgemeester Margreet Horselenberg.

Promotie Award
De Promotie Award is al jaren een felbegeerde prijs. Welk bedrijf, organisatie of instelling heeft zich het afgelopen jaar het meest succesvol ingezet voor de promotie van Lelystad? Iedereen kan een kandidaat aanmelden door voor 25 november een mail te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl.

Kunstenares Margreet Horselenberg
Natuurlijk kent iedereen Margreet Horselenberg als oud-burgemeester, maar lang niet iedereen weet dat zij ook begenadigd kunstenares is. Zo is het drieluik dat in de raadszaal hangt is ook het werk van Horselenberg. In dit kunstwerk geeft zij met een combinatie van keramiek en schilderkunst Lelystad weer. Wat gaat zij maken voor de Promotie Award? Dat is nog geheim. Zeker is dat het ontwerp gemaakt wordt van klei. ‘Net zoals Lelystad ooit is gemaakt met zand en water, is ook het beeld dat staat voor de promotie van Lelystad gemaakt van klei. Het symboliseert onze pioniersgeest en stadstrots’, aldus Margreet Horselenberg.

City Marketing Live
De Promotie Award wordt op 8 december tijdens City Marketing Live uitgereikt. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl.

Het bericht Nieuw uiterlijk Promotie Award verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply