fbpx

Natuurfotografen opgelet! Winactie Natuursafari

In samenwerking met Het Flevo-landschap mogen we een entreebewijs voor een exclusieve fotosafari (vrijdag 12 mei 2017 van 08.30 tot 16.00) in Natuurpark Lelystad weggeven!
Om deel te nemen deel je je mooiste natuurfoto onder het bericht op facebook.com/lelystad. We zullen woensdag de workshop verloten onder de mooiste/leukste inzendingen.

Informatie over de workshop

Met een camera in de hand het leefgebied van een enorme wisent betreden? Een eland op een paar meter afstand kunnen benaderen en een mooie close-up van zijn kop maken of een kudde galopperende Przewalskipaarden fotograferen. Welke (amateur)fotograaf wil dat nou niet! Dagelijks komen veel bezoekers naar Natuurpark Lelystad om de bijzondere dieren in het park vast te leggen. Omdat de dieren grote leefgebieden hebben is het lastig in te schatten waar de dieren te vinden zijn en is het een hele uitdaging om het dier perfect op de foto te krijgen. Stichting Het Flevo-landschap heeft daarom exclusieve fotosafari’s in het leven geroepen waarbij men in kleine groepen onder begeleiding van de boswachter én een professionele natuurfotograaf de gebieden mag betreden en de kans krijgt om wisenten, elanden, Przewalskipaarden, otters, wilde zwijnen en Pater Davidsherten van heel dichtbij te fotograferen.

Praktische informatie

  • Fotosafari vrijdag 12 mei 2017 van 08.30 tot 16.00 uur in Natuurpark Lelystad
  • Arrangement inclusief lunch, koffie/thee en borrel na afloop.
  • Enige kennis van fotografie en bezit van goede camera is een vereiste. Liefst een 200mm lens
  • Kleed u warm aan. U zult de gehele dag achter op de jeep door het park gaan.

Voorwaarden win-actie

Winnaar wint fotosafari t.w.v. €149,-. Deze wordt gehouden op vrijdag 12 mei 2017 van 08.30 tot 16.00 uur in Natuurpark Lelystad.
Inwisselen voor een andere datum is niet mogelijk. Inwisselen voor geld is niet mogelijk.
Enige kennis van fotografie en bezit van goede camera is een vereiste.

Meer informatie over deze en andere exclusieve fotosafari’s op www.flevolandschap.nl/fotosafari

Het bericht Natuurfotografen opgelet! Winactie Natuursafari verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply