fbpx

Marion Snijders maakt unieke Promotie Award

De Promotie award van dit jaar is gemaakt door de Lelystadse kunstenaar Marion Snijders. Het keramieken beeld, dat op donderdag 7 december wordt uitgereikt tijdens City Marketing Live, beeldt vooruitgang uit.

‘Het is -heel toepasselijk voor een jonge stad in de polder- gemaakt van klei’, vertelt ze. Marion Snijders woont sinds 2000 in Lelystad. ‘De stad heeft mijn hart veroverd. Daarom vind ik het een eer dat ik de award dit jaar mag maken.’

Kunstenares Marion Snijders

In het werk van kunstenaar Marion Snijders staan de mens en zijn wereld centraal. Wie is de mens, wat zoekt hij en onder welke invloeden staat hij? Schilderijen, keramiek en grafiek laten steeds andere elementen zien.

De Promotie Award wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf, de organisatie of instelling die zich het afgelopen jaar het meest succesvol heeft ingezet voor de promotie van Lelystad. Sinds vorig jaar vraagt City Marketing Lelystad een Lelystadse kunstenaar een award te ontwerpen. Oud burgemeester Margreet Horselenberg beet het spits af. Nu is het de eer aan Marion Snijders.

City Marketing Live

Alle aanmeldingen voor de award dienen vóór 20 november bij City Marketing Lelystad binnen te zijn. Een deskundige jury nomineert drie kanshebbers en daaruit wordt een winnaar gekozen. Wie de felbegeerde award in ontvangst gaan nemen wordt tijdens City Marketing Live op donderdag 7 december van 16:00 tot 19:00 bekend gemaakt. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl.

Het bericht Marion Snijders maakt unieke Promotie Award verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply