fbpx

Live Your Dream team wint 3e prijs in race Noorwegen

LYD team Noorwegen

De jongeren van de Volvo Ocean Experience winnen in Noorwegen de derde prijs in in de Colin Archer Memorial race met het zeilschip van Live Your Dream Foundation. Olaf Oosterman, initiatiefnemer van Live Your Dream Foundation uit Lelystad won deze prijs met aan boord een team van chronisch zieke jongeren.

Op 9 juli vertrok het schip van Live Your Dream Foundation uit Lelystad Haven voor een zeiltraining met aansluitend een de Colin Archer Memorial Race naar Noorwegen. Aan boord zijn Mariëlle Blom, Maud Hoogenboom, Chris van Rooij, Co-schippers Willemijn Boone, Hendri Bargeman en Schipper Olaf Oosterman.

Deze reis is speciaal voor jongeren met een chronische aandoening die je niet ziet en jongeren die gedurende hun ontwikkeling een weerstand hebben ervaren. Tijdens deze reis maakt het schip van Olaf onderdeel uit van de tweejaarlijkse Colin Archer Memorial race van Lauwersoog naar Larvik.

Deze Lelystadse stichting wil in 2017/18 deelnemen aan de Volvo Ocean Race met een bemanning bestaande uit chronisch zieke en gezonde zeilers. Met deelname aan de Volvo Ocean Race wil Live Your Dream laten zien dat het hebben van een chronische aandoening geen beperking hoeft te zijn. Burgemeester Horselenberg en wethouder Fackeldey onthulden onlangs een spandoek op de gevel van het stadhuis om aandacht te vragen voor dit Volvo Ocean Race initiatief uit Lelystad.

Bijdragen aan dit mooie doel en er voor zorgen dat deze het Live Your Dream team mee kan doen aan de Volvo Ocean Race? Koop voor €50 een selfie en geef hiermee chronisch zieke jongeren een gezicht. Ook als bedrijf kunt u helpen. Meer weten of een selfie kopen? Neem contact op het City Marketing Lelystad via liveyourdream@citymarketinglelystad.nl

Het bericht Live Your Dream team wint 3e prijs in race Noorwegen verscheen eerst op City Marketing Lelystad.