fbpx

LichtjesParade zoekt dansers en acteurs/actrices

Altijd al willen dansen in een parade? Dan is dit een unieke kans! Op zondag 4 november vinden bij DD Dance Studio de audities voor LichtjesParade Lelystad plaats. Zowel kinderen als volwassenen, iedereen vanaf 8 jaar is van harte welkom. Wel even van tevoren aanmelden via www.lichtjesparadelelystad.nl.

Lelystad geeft licht
LichtjesParade Lelystad is met trots al jaren onderdeel van Lelystad geeft licht. Verschillende partijen in Lelystad slaan de handen ineen om van Lelystad geeft licht de gezelligste dagen in december te maken. Warmte, gezelligheid, liefde en veel mooie lichtjes; daar staat Lelystad geeft licht voor. Organisaties kunnen hun evenement tot 1 november aanmelden bij City Marketing Lelystad.

Meedoen met de LichtjesParade
Inmiddels is de LichtjesParade Lelystad een waar begrip in Lelystad. Doordat het elk jaar wordt uitgebreid en de aankleding herbruikbaar is, is de parade ieder jaar groter en professioneler geworden. Er is dus ook volop ruimte voor dansers en acteurs/actrices. De audities vinden plaats op zondag 4 november bij DD Dance Studio. Iedereen vanaf 8 jaar is welkom maar vooraf aanmelden is verplicht. Het programma ziet er als volgt uit:
11.30 – 12.30 Melden aan de balie
12.45 – 13.15 Uitleg auditie
13.15 – 14.15 Ronde acteren
14.15 – 14.30 Pauze
14.30 – 15.30 Ronde dans
15.30 – 17.00 Maten opnemen indien nodig

Uitslag van de audities wordt op maandag 5 november per mail verstuurd. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op www.lichtjesparadelelystad.nl

Het bericht LichtjesParade zoekt dansers en acteurs/actrices verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply