fbpx

LichtjesParade wordt officieel stichting

Vandaag ondertekende het bestuur van de LichtjesParade bij notariskantoor Hak & Rein Vos de oprichtingsakte voor de Stichting LichtjesParade Lelystad. Dit is een mooie stap vooruit die een professionaliseringsslag van de LichtjesParade inzet.

Lelystad geeft licht
De LichtjesParade is sinds 2015 een belangrijk onderdeel van ‘Lelystad geeft licht’. Het eerste jaar begonnen vanuit een burgerinitiatief als voorloper van de grote Kerstparade, een jaar later al een volwaardig alleenstaand programma onderdeel. ‘Lelystad geeft licht’ is een bundeling van verschillende evenementen in december die in het teken staan van samen zijn, warmte, licht, liefde en gezelligheid. City Marketing Lelystad beheert de paraplu ‘Lelystad geeft licht’ en voorziet in de marketing van het evenement als geheel.

Ondertekening oprichtingsakte
Met het ondertekenen van de oprichtingsakte bij notaris Jeroen van der Weele van notariskantoor Hak & Rein Vos is de LichtjesParade officieel een stichting geworden. De ondertekening werd gedaan door het bestuur van de LichtjesParade, bestaande uit Bart Visscher, Marjon Stuij, Leo Veeger, Jos Erbe en Denise Dobber. Het opzetten van de stichting werd mede mogelijk gemaakt door notariskantoor Hak & Rein Vos die vanwege de aard van het evenement sponsorden in de passering.


Toekomst LichtjesParade

Nu de LichtjesParade officieel een stichting is kan het ook vooruit kijken naar de toekomst. Zo kan er worden geïnvesteerd in materiaal ten goede van de parade en kan er bijvoorbeeld worden gekeken naar opslagruimte, investeringen die niet konden worden gemaakt zonder stichting. Doordat het elk jaar wordt uitgebreid en de aankleding herbruikbaar is wordt de parade ieder jaar een stukje groter en professioneler.

Het bericht LichtjesParade wordt officieel stichting verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply