fbpx

LELYSTART TRAPT WEEKEND AF MET UNIEKE PUBQUIZ!

By 27 augustus 2020 LelySTART No Comments

Onder de naam ‘LelySTART, maar dan anders’ presenteren De Kubus, AGORA Theater, Poppodium Corneel en FlevoMeer Bibliotheek Lelystad, in samenwerking met City Marketing, op vrijdag 11 september een unieke pubquiz. Test je kennis op één van de vier verschillende locaties of vanuit huis middels een livestream en wie weet word jij de slimste van Lelystad.

Pubquiz
De pubquiz is dé aftrap van LelySTART. “Door de coronamaatregelen waren we gedwongen na te denken over een programmering op 1,5 meter”, legt Naomi Bönker van LelySTART uit. “Na een creatieve brainstorm kwamen we tot dit gezamenlijke idee: een pubquiz waarbij alle Lelystedelingen kunnen meespelen.” De quiz wordt bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad gepresenteerd door de ervaren quizmasters Jochem en Pascal van UpBeatles. In de bibliotheek is plaats voor 8 teams van maximaal 4 personen, net als in het AGORA Theater, Kubus Lelystad en in Corneel. Op de andere locaties is de quiz te volgen middels een livestream. Mensen die geen (gratis) kaartje kunnen bemachtigen om op locatie mee te spelen, kunnen toch meedoen door thuis in te loggen.

Spelen op locatie
Maar het leukst is natuurlijk om te spelen op locatie. ‘Iedereen krijgt twee consumptiebonnen en daarnaast wordt gezorgd voor bitterballen en nootjes, om op die manier een kroegsfeer te creëren’, licht Naomi Bönker een tipje van de sluier op. De pubquiz bestaat uit verschillende categorieën: van kunst tot cultuur, muziek en literatuur en als bonus een categorie Lelystad. ‘LelySTART is de start van het culturele seizoen en als culturele partners zijn we trots op onze stad, vandaar dat deze unieke categorie niet kan ontbreken.’

Kaartverkoop
Kaarten voor de pubquiz zijn – net als alle activiteiten tijdens LelySTART – gratis. ‘Je kunt een voorkeur opgeven op welke locatie je de quiz het liefst wil spelen; bij Corneel, AGORA Theater, Kubus Lelystad of bij de quizmasters in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad’, legt Naomi Bönker uit. De quiz is op vrijdag 11 september en begint om 20.00 uur. Reserveren kan hier.

Het bericht LELYSTART TRAPT WEEKEND AF MET UNIEKE PUBQUIZ! verscheen eerst op LelySTART.