fbpx

Lelystadse Buitenspeeldag gaat niet door

De Lelystadse Buitenspeeldag van vandaag, woensdag 19 juni, gaat helaas niet door. Er wordt in de middag onweer verwacht en dat is te risicovol voor een dergelijk evenement.

De Lelystadse Buitenspeeldag
Het plan van Lelykracht in samenwerking met City Marketing Lelystad was om Stationsbalkon Noord om te toveren tot een paradijs van buitenspeel activiteiten. Een voordeel aan buitenspelen is dat het laagdrempelig is en je ook weer makkelijk kunt stoppen, helaas geldt dat niet wanneer je als organisaties een dergelijk evenement opzet. Veiligheid staat altijd voorop en daardoor hebben de organisatoren besloten het evenement te annuleren. “Veel Lelystadse partijen hebben de schouders onder dit evenement gezet en het is dan ook ontzettend jammer dat het niet door kan gaan”, aldus Timo Hoenderboom van Lelykracht.

Nieuwe datum
Op dit moment is het nog niet bekend of de Lelystadse Buitenspeeldag op een andere dag plaatsvindt. Gelukkig staat er binnenkort wel een ander leuk Buitenspeel evenement gepland: de kwalificatieronde voor het NK Stoepranden, op woensdag 26 juni op Stationsbalkon Noord. Hiervoor aanmelden kan tot en met vrijdag 21 juni op www.lelykracht.nl/nk-stoepranden.

Het bericht Lelystadse Buitenspeeldag gaat niet door verscheen eerst op City Marketing Lelystad.