fbpx

Lelystad zet nieuwsbrief in bij woonmarketing van de stad

Nieuwsbrief

City Marketing Lelystad start in samenwerking met de gemeente een digitale nieuwsbrief over wonen en woningbouw in Lelystad. ‘Lelystad geeft lucht aan woondromen’ is de titel, waaronder mensen die zich abonneren nieuws over de Lelystadse woningmarkt in de mailbox krijgen. De eerste nieuwsbrief is 31 augustus 2016 verstuurd.

De nieuwsbrief is een uitbreiding van de mix aan marketinginstrumenten die CML en gemeente inzetten bij de woonpromotie. De nieuwsbrief helpt om Lelystad als aantrekkelijke woonstad te positioneren en bij geïnteresseerden als zodanig op het netvlies te houden.

Woneninlelystad.nl
Lelystad gebruikt als belangrijkste middel om de stad, het woonklimaat en de diversiteit aan woonproducten te promoten de website www.woneninlelystad.nl. Met de presentatie van het actuele aanbod aan nieuwbouw, de particuliere bouwkavels en een selectie van bestaande bouw (met verwijzingen naar het aanbod bij de lokale makelaars) krijgen bezoekers een goed beeld van wat er op woongebied letterlijk ‘te koop’ ofwel ‘te huur’ is in Lelystad. Het woningaanbod wordt op de site aangevuld met diverse beelden (foto’s en filmpjes) van en over het wonen in Lelystad.

Verleiding
Advertenties, sociale mediacampagnes, beurspresentaties en nu ook de digitale nieuwsbrief zijn allemaal middelen om mensen te (ver)leiden naar de website woneninlelystad.nl. Geïnteresseerden hebben daar de gelegenheid zich te verdiepen in Lelystad als mogelijke woonstad en in de ontwikkeling van de diversiteit aan woningbouw in de verschillende wijken met elk haar eigen woonkwaliteit.

Informatieplein Wonen
Voor rechtstreeks contact wordt verwezen naar het in de hal van het Stadhuis ingerichte Informatieplein Wonen. De medewerkers van dit plein helpen geïnteresseerden graag verder met informatie over wonen in Lelystad.

Abonneren
Wie op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen in Lelystad op het gebied van wonen, kan zich abonneren op de nieuwsbrief door zich aan te melden via het aanmeldingsformulier op de website www.woneninlelystad.nl .

Nieuwsbrief nr. 1, gedateerd 31 augustus bevat de volgende onderwerpen:

Bouwen en wonen in Warande: ervaar het op Warandedag

Virtuele maquette toont in 3D toekomstbeeld van Warande

Woningmarktpresentaties op Warandedag

Veluws Ontwerpburo ontwikkelt plan volgens woonconcept Readyforliving

Het bericht Lelystad zet nieuwsbrief in bij woonmarketing van de stad verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply