fbpx

Lelystad presenteert zich rond Utrecht en de randstad

Regio Amsterdam en Utrecht heeft op weg naar huis of werk, kennis kunnen maken met Lelystad. De stad waar ruimte en groen heel gewoon is, waar je filevrij naar je werk kunt en waar je dagelijks het gevoel hebt op vakantie te zijn.

Deze campagne om het merk Lelystad onder de aandacht te brengen is voor zes weken ingezet langs de bekende snelwegen rond de randstad en loopt nog tot de schoolvakantie. Met als doel om Lelystad nog breder op de (land)kaart te zetten.

Lelystad is lekker dichtbij
Waar steden als Utrecht en Amsterdam dichtbevolkt zijn en de snelwegen geregeld op slot staan, biedt Lelystad volop ruimte om te groeien. Op verschillende plekken in de stad wordt nieuwe woningbouw gerealiseerd, al dan niet op een eigen vrije kavel. Aan de kust, in het groen, dichtbij het stadshart of juist aan de rand; voor ieder wat wils. Datzelfde geldt voor het type woningen; dat varieert sterk. Een mooie ruime villa, eensgezinswoning of appartement vind je in Lelystad. Ook een stads herenhuis behoort tot de mogelijkheden; hiervoor hoef je niet naar Amsterdam of Utrecht en omstreken. Dat is ook de reden dat deze campagne is gestart buiten Flevoland; om de hoek kun je het ook vinden.

Maar niet alleen wonen, ook in je vrijetijd is het goed toeven in de stad. De campagne kent niet voor niets kreten als thuiskomen met een vakantiegevoel, Lelystad geeft lucht of volg je woonwens.
De stad is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer en door de centrale ligging ben je makkelijk in de randstad.

De campagne loopt nog tot week 28

Het bericht Lelystad presenteert zich rond Utrecht en de randstad verscheen eerst op City Marketing Lelystad.