fbpx

Lelystad maakt zich klaar voor een spetterende LichtjesParade

Nu het programma van Lelystad geeft licht bekend is en de voorbereidingen in volle gang zijn maakt Lelystad zich klaar voor een nieuwe editie van de LichtjesParade. Dit spectaculaire evenement vindt plaats op zondag 16 december van 17.30 – 19.00 uur.

Voorgaande jaren
Dit jaar komt voor de vierde keer de LichtjesParade naar het Stadshart. Het evenement waarbij het publiek geniet van verlichte muziekwagens en bijpassende dansers in diverse thema’s was de voorgaande jaren al een enorm succes. Ook dit jaar slaan de organisatie en vrijwilligers de handen ineen om er opnieuw een daverend succes van te maken.

Sprankelende avond
Het startpunt van de LichtjesParade is bij het Zilverpark om 17.30 uur. De LichtjesParade volgt zijn weg door het Stadshart en komt rond 18.30 uur aan op het Agorahof. Dit jaar is de LichtjesParade onderdeel van het Kerstevent 2018. Tijdens het Kerstevent zijn er naast meer dan 70 kraampjes ook optredens van onder andere Django Wagner en sluit Michael Doublé de avond af met zijn Kerstrepertoire.

Saamhorigheid
Een van de organisatoren is Denise Dobber. In 2017 won zij voor onder andere haar inzet en betrokkenheid met DD-Dance Studio bij de LichtjesParade de Positiviteits Prijs. In 2018 blijft zij zich sterk maken voor een succesvolle LichtjesParade. ‘Het is een heel fijn gevoel om tijdens deze periode van saamhorigheid te zien dat iedereen die meewerkt aan de LichtjesParade zich fanatiek op stelt, de neuzen dezelfde kant op staan en iedereen zich intensief inzet om van de LichtjesParade een geslaagd evenement te maken. De LichtjesParade zet als headliner Lelystad geeft licht op een mooie en unieke manier op de kaart’, aldus Denise.

Kerstsfeer
Niet alleen de verlichte muziekwagens en dansers stralen tijdens de LichtjesParade, ook het Stadshart zelf wordt verlicht en zorgt voor een sprankelend totaal. Om bij te dragen aan het feest deelt City Marketing Lelystad tijdens de LichtjesParade de inmiddels befaamde ‘Lelystad geeft licht kerstmutsen’ uit, dit jaar in rode uitvoering.

Fotocredits: Jasper Pluim

Het bericht Lelystad maakt zich klaar voor een spetterende LichtjesParade verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply