fbpx

Lelystad geeft licht knalt nog even door

Het programma van Lelystad geeft licht is in volle gang. Na de drukbezochte activiteiten van de afgelopen dagen maakt Lelystad zich klaar voor nog een aantal knallende activiteiten tijdens de laatste dagen van Lelystad geeft licht.
Fotowedstrijd
City Marketing Lelystad organiseert dit jaar een spannende fotowedstrijd. Stuur je mooiste foto van een Lelystad geeft licht activiteit voor 31 december naar info@citymarketinglelystad.nl en maak kans op €100,- tegoed op je Lelypas. Kijk voor meer informatie op www.lelystadgeeftlicht.nl/foto .

Kerstconcert Bender
Op 21 december viert Bender dat ze al bijna 10 jaar bestaan. Om die reden brengen de vier heren van Bender een uniek Kerstprogramma met de mooiste liedjes uit hun muzikale periode naar Theater Posa. Tevens geven zij een voorproefje van hun jubileumprogramma ‘Mooi begin’, waarmee zij vanaf september 2019 langs de theaters trekken. Meer weten over Bender? Bezoek hun website: www.bendermuziek.nl

Lichtjeswandeling Oostvaardersplassen
Op vrijdag 21 december vindt wederom de lichtjeswandeling door het Oostvaardersveld plaats. De wandeling, uitgezet door Staatsbosbeheer, neemt je mee op een prachtig verlichte tocht door het natuurgebied. Geniet van wonderlijke verhalen van de verhalenverteller en rooster marshmallows aan het kampvuur. Voor kinderen is er de mogelijkheid om voorafgaand aan de wandeling een lampion te knutselen. Het is aangeraden je warm, winddicht en onopvallend aan te kleden. Er kan vanaf 17.00 uur gestart worden met de wandeling vanaf Buitencentrum Oostvaardersplassen aan de Kitsweg 1 te Lelystad. De laatste start is om 19.30 uur. De toegangsprijs voor de Lichtjeswandeling is € 3,50 p.p. incl. koffie/thee. Voor de kinderen die voor de wandeling hun eigen lampion willen knutselen is de toegangsprijs €5,00 p.p. inclusief limonade, knutselen, lampionstokje en batterijen.

Koopzondagen
De Kerstperiode is naast gezellig en sfeervol natuurlijk ook een periode vol met lekker eten, cadeautjes en samen zijn. Voor veel mensen betekent dit ook extra voorbereiding. Om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd zijn of haar kerstinkopen kan regelen is er in het Stadshart een extra koopavond op vrijdag 21 december van 18.00 tot 21.00 uur. Ook zijn er in het Stadshart extra koopzondagen op zondag 16, 23 en 30 december. Tijdens de koopzondagen is het parkeren in het Stadshart gratis.

Compleet programma
Meer weten over Lelystad geeft licht? Kijk voor alle informatie op www.lelystadgeeftlicht.nl. Voor sommige programmaonderdelen worden tickets verkocht, ook deze informatie is op de site te vinden

Het bericht Lelystad geeft licht knalt nog even door verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply