fbpx

Lelypas feliciteert Plus Postma met meeste transacties

Plus Postma (c) Jasper Pluim

Vanochtend kreeg Plus Postma bezoek van afgevaardigden van het bestuur van stichting Lelypas. Met een grote Lelypas taart van Brood en Banketbakkerij Prins feliciteerde de Lelypas Plus Postma met de meeste Lelypas transacties.

Ondernemers
Plus Postma is met grote voorsprong de ondernemer met de meeste Lelypas transacties. Hij wordt gevolgd door Brood en Banketbakkerij Prins en Lunchroom Harrels, die het ook erg goed doen. Met een veelvoud van het aantal Lelypas transacties lopen deze ondernemers ver vooruit op de rest. Er zijn veel verschillende type ondernemingen aangesloten bij de Lelypas. De meest actieve Lelypas ondernemers zijn op dit moment naast de eerdergenoemden: Van Looij Groente & Fruit, De Korenschoof, Gall & Gall Voorhof, Keurslager Klaver, Boekhandel De Brunte, Vishandel Baarssen en Elle-Vé Lingerie. Wie weet is er over een tijdje wel een andere ondernemer die een taart verdient?

Plus Postma
Om het succes te vieren werden eigenaar en medewerkers van Plus Postma vandaag verrast met een Lelypas taart. ‘Wij zijn altijd op zoek naar hetgeen dat ons onderscheidt. De Lelypas maakt een onderscheid waar iedereen iets aan heeft, zowel de klanten als de andere ondernemers’, aldus Jan Postma, eigenaar van Plus Postma. Dat zoveel mensen hun Lelypas gebruiken bij Plus Postma heeft er ook zeker mee te maken dat het de enige supermarkt is die mee doet aan de Lelypas. Van 17 tot en met 31 augustus is Plus Postma gesloten vanwege verbouwingen. Daarna kunnen Lelystedelingen voor nóg meer boodschappen bij Plus Postma terecht met hun Lelypas.

Lelypas
Met de Lelypas kunnen consumenten in eigen stad geld sparen en weer uitgeven, het is van de Lelystedelingen voor en ook samen met de ondernemers. Door de unieke combinatie van cadeau- en spaarkaart is de Lelypas ook uitermate geschikt als cadeau. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle ondernemers op www.lelypas.nl

Het bericht Lelypas feliciteert Plus Postma met meeste transacties verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply