Lelybal actie!

WAT?! 250 euro voor 1 foto?

IMG_2108Heb jij een #Lelybal kunnen bemachtigen tijdens Dancetour? Dit is natuurlijk super leuk! Maar wat nu? Als jij €250 shoptegoed wilt winnen om te besteden bij kledingwinkel Kelly’s moet je het volgende doen:

    • Stap 1: Neem de #Lelybal mee naar je vakantiebestemming en maak een leuke foto. Moet je voor de foto per se naar het buitenland? Zeker niet! Van Camping ‘t Oppertje tot aan Ibiza, alles is goed.
    • Stap 2: Maak je leukste vakantiefoto met de #Lelybal en post het met #Lelybal onder het Facebook bericht op facebook.com/lelystad of tag @lelystad op Facebook of @Lelystadgeeftlucht op Instagram.
    • Stap 3: Nu is het een kwestie van in spanning afwachten of jij dat mooie geldbedrag van €250 shoptegoed hebt gewonnen dat je bij Kelly’s kan uitgeven. Wie wil dat nou niet?
    • *Tijdens de uitreiking van de waarde check vind er een foto moment plaats. Deze foto delen wij via verschillende sociaal media kanalen.

Vanaf Dancetour wordt er in de zomermaanden juni, juli en augustus elke maand één winnaar gekozen. Maar wees er snel bij op Dancetour want voor de #Lelyballen geldt: op is op!

Geen bal weten te bemachtigen tijdens Dancetour? Geen zorgen! Er komen nog meer evenementen waar de #Lelyballen worden uitgedeeld.