fbpx

Laatste kans aanmelden Promotie Award en Positiviteits Prijs

Lelystad is op zoek naar het bedrijf, organisatie, instelling of persoon die zich het afgelopen jaar het meest succesvol heeft ingezet voor de promotie van de stad. Kent of bent u een kandidaat voor de Promotie Award of de Positiviteits Prijs? Inschrijven kan nog tot en met 24 november! Wacht niet langer en meld uw kandidaat aan via www.lelystadgeeftlucht.nl/awards.

Promotie Award voor bedrijven en organisaties
De Promotie Award wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf, de organisatie of instelling die zich het afgelopen jaar het meest succesvol heeft ingezet voor de promotie van Lelystad. De winnaar ontvangt een unieke award, gemaakt door een Lelystadse kunstenaar.

Positiviteits Prijs voor de beste ambassadeur
Ook dit jaar is er aandacht voor individuen. De Positiviteits Prijs is bestemd voor de persoon die de meest positieve bijdrage heeft geleverd aan Lelystad. Deze persoon staat voor positiviteit, optimisme en overtuiging; een echte ambassadeur van Lelystad! Herkent u een familielid, collega of misschien wel uzelf in deze omschrijving? Stuur uw aanmelding gelijk in!

Deadline en prijsuitreiking
Alle aanmeldingen dienen uiterlijk zondag 24 november bij City Marketing Lelystad binnen te zijn. Aanmelden kan alleen door op de website www.lelystadgeeftlucht.nl/awards het aanmeldformulier in te vullen. Alle kanshebbers worden vervolgens door een deskundige jury beoordeeld. De winnaars worden tijdens City Marketing Live op donderdag 12 december van 16:00 tot 19:00 uur bekendgemaakt. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl met daarin het aantal personen waarmee u komt.

Het bericht Laatste kans aanmelden Promotie Award en Positiviteits Prijs verscheen eerst op City Marketing Lelystad.