fbpx

Kom naar Dancetour en maak kans op €250

De zomer komt er aan! Donderdag 10 mei is Dancetour weer in Lelystad. De perfecte start van de zomer wordt compleet met de strandballen die City Marketing Lelystad op Dancetour uitdeelt, zeker nu je er €250 shoptegoed bij Kelly’s mee kunt winnen.

Dancetour Lelystad
De line-up van Dancetour is weer steengoed. Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en GIOCATORI komen op donderdag 10 mei naar Parkwijk in Lelystad. Dit gratis toegankelijke evenement staat al jaren garant voor een topfeest. Van urban tot eclectisch en van progressive tot freestyle: er is voor ieder wat wils.

Actie #Lelybal
Bij de opening van Dancetour van 14:00 tot 15:00 uur staat City Marketing Lelystad klaar om strandballen uit te delen aan de eerste bezoekers. Natuurlijk sowieso al leuk, maar zeker nu je met deze #Lelybal een cheque van €250 aan shoptegoed te besteden bij Kelly’s kan winnen. Hoe? Neem de #Lelybal mee naar je vakantiebestemming. Van Camping ‘t Oppertje tot aan Ibiza, alles is goed. Maak je leukste vakantiefoto met de #Lelybal en post het met #Lelybal onder het Facebook bericht op facebook.com/lelystad of tag @lelystad op Facebook of @Lelystadgeeftlucht op Instagram. In juni, juli en augustus wordt er elke maand één winnaar gekozen. Wees er snel bij op Dancetour want voor de #Lelyballen geldt: op is op!

Het bericht Kom naar Dancetour en maak kans op €250 verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply