fbpx

Kluun komt naar LelySTART

By 12 juni 2017 LelySTART No Comments
Kluun (c) Krijn van Noordwijk - rechtenvrij DJ ovv fotograaf_1

Schrijver toegevoegd aan rijtje topartiesten op gratis festival! De eerste literaire naam voor LelySTART 2017 is bekend! Dit jaar brengt Kluun een bezoek aan het gratis festival, waarmee het culturele seizoen van Lelystad wordt geopend. Eerder werden Waylon, Lisa Loïs sings Adele en Ronnie Flex & Deuxperience Band al bekend gemaakt door de organisatie.

Komt een vrouw bij de dokter
Kluun staat op vrijdagavond 15 september op het programma. Deze populaire schrijver is bij het grote publiek vooral bekend door zijn bestseller ‘Komt een vrouw bij de dokter’; een boek dat tevens succesvol verfilmd is met Barry Atsma, Carice van Houten en Anna Drijver in de hoofdrollen. Van het boek, de best verkochte Nederlandse debuutroman ooit, gingen al bijna een miljoen exemplaren over de toonbank.

DJ
De schrijver zal in de FlevoMeer Bibliotheek Lelystad vertellen over zijn recent verschenen boek ‘DJ’, dat de tweede plek haalde in de bestseller top 60. ‘DJ’ is een roman die zich afspeelt in de dancewereld, waarin iedereen elkaar gebruikt, geld en roem het hoogste goed zijn en de realiteit naar de achtergrond is geschoven. Overwint de vriendschap tussen de wereldberoemde DJ Thor en de in vergetelheid geraakte schrijver Kluun?

Het bericht Kluun komt naar LelySTART verscheen eerst op LelySTART.

Leave a Reply