fbpx

KinderMudRun, Lelystadse Hippiemarkt en Jordaan in de Polder genomineerd voor Promotie Award

KinderMudRun, Lelystadse Hippiemarkt en Jordaan in de Polder zijn genomineerd voor de Promotie Award. Op donderdag 7 december wordt tijdens City Marketing Live in Theater Agora bekendgemaakt wie met de felbegeerde prijs naar huis gaat. Ook de Positiviteits Prijs en de Lelystadse Aanmoedigingsprijs van ECL worden die middag uitgereikt.

De jury was onder de indruk van de inzendingen. ‘Er gebeurt ontzettend veel in Lelystad. Zo hadden we tal van activiteiten in het kader van 50 jaar Lelystad. Dan is het moeilijk kiezen. Maar elk jaar weer springen er toch weer een paar uit. Zo ook dit jaar’, aldus de jury.

Promotie Award

De Promotie Award wordt toegekend aan een instelling, organisatie of bedrijf die zich succesvol heeft ingezet voor de promotie van de stad. De KinderMudRun, Lelystadse Hippiemarkt en Jordaan in de Polder zetten Lelystad op de kaart. Ieder op hun eigen manier. De winnaar krijgt een unieke award, ontworpen door de Lelystadse kunstenaar Marion Snijders.

Positiviteits Prijs

De genomineerden voor de Positiviteits Prijs zijn: Ed Voigt, Denise Dobber, Hans en Hanny Meijaard en Mari Smits. Zij hebben een positieve bijdrage geleverd aan Lelystad. De winnaar van deze prijs wordt eveneens bekend gemaakt op 7 december.

Lelystadse Aanmoedingsprijs

Traditiegetrouw krijgt ook Evenementen Coördinatie Lelystad (ECL) het podium om tijdens City Marketing Live haar Lelystadse Aanmoedigingsprijs (LAP) uit te reiken. Met de LAP toont ECL haar waardering voor de organisatoren van kleinschalige en met name beginnende evenementen, die een bijdrage leveren aan de opbouw van de samenleving en het versterken van de stadstrots. Genomineerden dit jaar zijn De Rotary Santa Run, de SVOL Roparun Cityrun en de Young Solar Challenge Lelystad.

City Marketing Live vindt plaats donderdag 7 december van 16:00 tot 19:00 in Theater Agora. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl met daarin het aantal personen waarmee u komt.

Het bericht KinderMudRun, Lelystadse Hippiemarkt en Jordaan in de Polder genomineerd voor Promotie Award verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply