fbpx

KFC Lelystad hoofdsponsor van 10e editie LelySTART

By 5 september 2017 LelySTART No Comments

Kentucky Fried Chicken Lelystad is ook dit jaar de trotse hoofdsponsor van LelySTART. KFC, gevestigd onderaan de afrit van de A6, wil met de hoofdsponsoring haar betrokkenheid tonen bij de start van het culturele seizoen in Lelystad, dat ook dit jaar weer gratis toegankelijk is en grote namen als Waylon, Ronnie Flex en Kluun op het affiche heeft. 

De organisatie van LelySTART is verheugd met het restaurant als hoofdsponsor. Mede dankzij sponsoren kan het festival gratis toegankelijk blijven en kunnen we bekende artiesten naar Lelystad halen. Eigenaar van KFC Lelystad is Johan Tijink, die erg enthousiast is over LelySTART: “Een gratis toegankelijk festival dat voor iedereen in Lelystad iets moois biedt op het gebied van (pop)muziek, theater, literatuur en kunst(-educatie)! LelySTART is belangrijk voor Lelystad en daarom verbinden wij onze naam er graag aan,” aldus Johan Tijink “

Inloophuis Passie en Roparun
Naast LelySTART steunt Kentucky Fried Chicken meer maatschappelijke initiatieven in Lelystad. Zo is Johan Tijink nauw betrokken bij het Inloophuis Passie en is KFC hoofdsponsor van Roparun. Inloophuis Passie is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker op hun levenspad. Het inloophuis is een plek waar ervaringen en emoties gedeeld kunnen worden. In een ontspannen sfeer wil het ondersteuning bieden.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het Roparunteam van Lelystad bestaat uit 24 personen en doet al tien jaar mee. Het motto is ”Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Het bericht KFC Lelystad hoofdsponsor van 10e editie LelySTART verscheen eerst op LelySTART.

Leave a Reply