fbpx

Kaartverkoop van het theaterseizoen 2017-2018 is gestart

Dit theaterseizoen staat in het teken van dans, hilarisch, fysiek en muzikaal cabaret, avontuurlijke kindervoorstellingen en muziek. Grote namen en veel aanstormende talenten, betreden dit seizoen de podiums in Agora.

Dans
Omdat Agora Theater hét danstheater van Flevoland wil zijn, zijn er opnieuw negen betoverende voorstellingen geprogrammeerd in het nieuwe seizoen 2017-2018. Variërend van klassiek tot modern en van breakdance tot atletische acrobatiek. Met gezelschappen van zowel nationale als internationale allure: ISH en de Junior Company van het Nationale Ballet, Isabelle Beernaert, Introdans, Danstheater AYA, Kataklò, The Ruggeds, IVGI&GREBEN en Introdans Jeugdensemble schitteren komende maanden in Agora.

Hilarisch, fysiek en muzikaal cabaret
Dit theaterseizoen zijn er maar liefst 37 cabaretvoorstellingen geboekt, waaronder Youp van ’t Hek, Claudia de Breij, Jochem Myjer, Veldhuis en Kemper, Ali B, Javier Guzman, Roué Verveer, Sanne Wallis de Vries, Van der Laan & Woe en Marc-Marie Huijbrechts. Ook is er verrassend en vernieuwend cabarettalent te zien.

Avontuurlijke kindervoorstellingen
In Agora ontbreekt het ook dit theaterseizoen niet aan familie- en kindervoorstellingen. Er zijn maar liefst vijftien kindervoorstellingen met onder andere Woezel & Pip, Theater Terra, Introdans Jeugdensemble en Sesamstraat te zien. Er zijn voorstellingen voor zowel de allerkleinste als oudere kinderen.

Muziek
Muziek wordt dit theaterseizoen in ruime mate vertegenwoordigd met grote namen als Nick & Simon, Christina Branco, Sjors van der Panne, Frans Bauer, OG3NE en als verrassing een comeback van Klein Orkest met Harry Jekkers.
In het genre musical en show komen artiesten als Tineke Schouten, Alex Klaasen en Herman van Veen naar Lelystad. Klassieke muziek is vertegenwoordigd met twee concerten van het Apollo Ensemble en twee concerten van het Festival Oude Muziek, parels binnen dit genre.

Kaartverkoop
Wie tussen dinsdag 9 mei en vrijdag 19 mei minimaal 4 voorstellingen boekt wordt ‘Vroegboeker’ en heeft recht op vele voordelen. Zo krijgen Vroegboekers onder andere een gratis rondleiding achter de schermen, mogen zij gratis naar alle inleidingen (inclusief koffie of thee) en krijgen zij voorrang bij bijgeboekte voorstellingen. Ook krijgen Vroegboekers korting in de bioscoop en mogen zij in twee termijnen te betalen. De losse kaartverkoop start op zaterdag 20 mei om 10:00 uur.

Kijk voor meer boekingsinformatie op: www.agora-lelystad.nl

Het bericht Kaartverkoop van het theaterseizoen 2017-2018 is gestart verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply