fbpx

Jordaan in de Polder, Sunsation en Underground genomineerd Promotie Award

promo

De genomineerden van de Promotie Award zijn bekend! Wie gaat er met de prijs vandoor? Jordaan in de Polder, Festival Sunsation of Poppodium Underground? Op 8 december tijdens City Marketing Live wordt het bekendgemaakt. Ook de Lelystadse Aanmoedigingsprijs van ECL en de Positiviteits Prijs worden die middag uitgereikt.De Promotie Award wordt toegekend aan een instelling, organisatie of bedrijf die zich succesvol heeft ingezet voor de promotie van de stad. De winnaar gaat er vandoor met de award ontworpen door oud-burgemeester en kunstenaar Margreet Horselenberg.

Genomineerden Promotie Award
Er waren dit jaar tien aanmeldingen, naast de genomineerden waren dat Nationale Historische Reddingbootdag, Batavia Haven, Jolpop, Theatergroep Droog!, Kofferbakmarkt Lelystad, Stadsmakerij en Balls and Arrows. Uit verschillende aanmeldingen nomineerde de jury Jordaan in de Polder, Festival Sunsation en Poppodium Underground. ‘Jordaan in de Polder heeft dit jaar voor het eerst plaatsgevonden en het was direct een groot succes, juist doordat het een andere doelgroep aanspreekt dan veel andere evenementen. Festival Sunsation daarnaast heeft met jarenlange ervaring, een goed programma en een prachtlocatie bewezen van vaste waarde voor Lelystad te zijn. Hetzelfde geldt voor Poppodium Underground, tegen de stroom in zijn de bezoekersaantallen gegroeid en hebben zij zich ontwikkeld tot een poppodium van nationaal niveau’, aldus de jury.

Positiviteits Prijs
Uit jaren Promotie Award ervaring bleek dat de individuele personen vaak werden ondergesneeuwd door grote organisaties. Een goede reden voor een nieuwe award: de Positiviteits Prijs, bestemd voor de persoon die de meest positieve bijdrage heeft geleverd aan Lelystad. De jury heeft besloten alle aanmeldingen te nomineren: Adler Warmer, Filja Fortuin, Mila Romijn, Neeske Abrahamse, Peter Rijsenbrij, Tom Lansink en William van der Meulen. Ook de winnaar van de Positiviteits Prijs wordt bekend gemaakt op 8 december.

Lelystadse Aanmoedingsprijs
Traditiegetrouw krijgt ook Evenementen Coördinatie Lelystad (ECL) het podium om tijdens City Marketing Live haar Lelystadse Aanmoedigingsprijs (LAP) uit te reiken. Met de LAP toont ECL haar waardering voor de organisatoren van kleinschalige en met name beginnende evenementen, die een bijdrage leveren aan de opbouw van de samenleving en het versterken van de stadstrots. Genomineerden dit jaar zijn MountainDIJK Fesitval, Lelycentre Korendag en de Nationale Historische Reddingbootdag.

Het bericht Jordaan in de Polder, Sunsation en Underground genomineerd Promotie Award verscheen eerst op City Marketing Lelystad.