fbpx

Inschrijving voor Promotie Award geopend

Welk bedrijf, organisatie of instelling heeft zich het afgelopen jaar het meest succesvol ingezet voor de promotie van Lelystad? De inschrijving voor de Promotie Award is geopend! Aanmeldingen voor zowel de Promotie Award als de Positiviteits Prijs moeten met een korte motivatie vóór maandag 19 november binnen zijn via info@citymarketinglelystad.nl.

Promotie Award
Succesvolle promotie is een breed begrip, denk bijvoorbeeld aan het halen van landelijke media, het organiseren van een geslaagd evenement, het creëren van werkgelegenheid en zo tal van andere voorbeelden. Het bedrijf, de organisatie of de instelling die dit volgens de jury het beste heeft gedaan gaat er vandoor met een unieke award, gemaakt door een Lelystadse kunstenaar.

Positiviteits Prijs
Er is ook aandacht voor individuen die een positieve bijdrage hebben geleverd aan Lelystad. Deze persoon staat voor positiviteit, optimisme en overtuiging; een echte ambassadeur van Lelystad! Herken jij een familielid, collega of misschien wel jezelf in deze omschrijving? Stuur je aanmelding in en wie weet gaat hij of zij er wel vandoor met de kleine bokaal, Lelypas cadeaubon en natuurlijk het belangrijkste: de eer.

Prijsuitreiking
Alle aanmeldingen inclusief motivatie dienen vóór maandag 19 november bij City Marketing Lelystad binnen te zijn. Alle aanmeldingen worden vervolgens beoordeeld door een deskundige jury, dit jaar voor het eerst voorgezeten door wethouder Janneke Sparreboom. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens City Marketing Live op donderdag 6 december van 16:00 tot 19:00. Traditiegetrouw vindt deze feestelijke bijeenkomst plaats in Agora Theater. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl met daarin het aantal personen waarmee u komt.

Het bericht Inschrijving voor Promotie Award geopend verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply