fbpx

Ina Adema steelt de show op City Marketing Live

interview-ina-adema-fotostudio-wierd

Op donderdag 22 september was de nieuwe burgemeester Ina Adema te gast op City Marketing Live. Compleet met interview en korte slipcursus op de baan van Rijvaardigheidscentrum Lelystad was de inwijding compleet.

Programma
City Marketing Live is de netwerkbijeenkomst van City Marketing Lelystad. De drukbezochte bijeenkomst brengt bedrijven, instellingen en bewoners bij elkaar. Deze drukbezochte editie stond in het teken van Lelystad en de Metropool Regio Amsterdam, met als een van de gastsprekers Boudewijn Bokdam van Amsterdam Marketing. Na afloop mochten bezoekers op de slipplaat van Rijvaardigheidscentrum Lelystad hun autorij-skills testen. Uiteraard kreeg Ina Adema de eer om als eerste achter het stuur te kruipen.

Burgemeester Ina Adema

Voor burgemeester Ina Adema was dit haar eerste editie van City Marketing Live. Aan City Marketing Lelystad directeur Tony Merkelbach de eer om haar te interviewen. In het gesprek gaf ze onder andere aan dat ze social media erg belangrijk vindt om in contact te zijn met mensen. Ook is ze gek op het plaatsen van foto’s op Facebook, wat mooi aansluit bij het #MooiLelystad van City Marketing Lelystad.

Volgende editie
Op donderdag 8 december vindt de volgende editie van City Marketing Live plaats, alweer de laatste van dit jaar. Deze staat traditiegetrouw in het teken van onder andere de Promotie Award. Uitnodiging ontvangen? Stuur een mailtje naar info@citymarketinglelystad.nl en u komt op de mailinglist.

Het bericht Ina Adema steelt de show op City Marketing Live verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply