fbpx

Ina Adema geΓ―nstalleerd als burgemeester van Lelystad

ina-adema-fotostudio-wierd

Ina Adema is dinsdag 13 september 2016 tijdens een openbare raadsvergadering geïnstalleerd als burgemeester van Lelystad. In haar toespraak benadrukte ze het bijzondere karakter van Lelystad en de kansen die zij voor Lelystad ziet in relatie tot onder meer de ontwikkeling van de luchthaven en de kust. “Vanaf vandaag ga ik de kracht van de stad en de mensen van dichtbij ervaren. Daar heb ik zin in.”, aldus de nieuwe Lelystadse burgemeester.

Feestelijke ontvangst
Adema werd dinsdagavond feestelijk ontvangen. In een oldtimerbrandweerwagen kwam zij aan op het Stadhuisplein. Daar stond een grote menigte klaar om haar onder luid applaus welkom te heten.

Kennismaken
Na de plechtigheden in de raadzaal was er tijdens een openbare receptie gelegenheid voor inwoners en genodigden om Adema te feliciteren en kort kennis te maken. De komende tijd gaat Lelystad natuurlijk veel zien en horen van de nieuwe burgemeester, maar in haar introductiefilm op onder meer de Facebookpagina van Lelystad stelt zij zich alvast voor en vertelt zij onder meer waarom zij voor Lelystad heeft gekozen.

Vierde burgemeester
Ina Adema is de vierde burgemeester in de geschiedenis van Lelystad.

Op de koffie
Voor wie graag persoonlijk kennismaakt met burgemeester Adema: Ina Adema komt graag bij Lelystedelingen thuis op de koffie. De eerste dertig inwoners die zich via de website van gemeente Lelystad hiervoor aanmelden, kunnen in de komende weken een bezoek van haar verwachten. Uiteraard op een moment dat het u en haar uitkomt.
Burgemeester Ina Adema drinkt graag koffie en neemt zelf wat lekkers mee voor bij de koffie.
Aanmelden kan via www.lelystad.nl/koffie

Het bericht Ina Adema geïnstalleerd als burgemeester van Lelystad verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply