fbpx

Winactie! Eerste testvlucht vanaf Lelystad Airport

Redlop_air_Malta

Een unieke kans voor Lelystedelingen! City Marketing Lelystad mag morgen tien plekken weggeven op de eerste vlucht vanaf Lelystad Airport. De nieuwe prijsvechter RedlopAir vliegt in het najaar haar testvlucht naar Malta en u kunt erbij zijn!

Testvlucht naar Malta
De nieuwe luchtvaartmaatschappij RedlopAir maakt dit najaar haar eerste testvlucht vanaf Lelystad Airport. Altijd al het unieke eiland Malta willen ontdekken? Meld u aan en maak kans op een plekje op de testvlucht. Ontdek de prehistorische tempels, kleurrijke vissersdorpjes en natuurlijk de handelsstad Dolper. Optimaal genieten voor alleen de prijs van de overnachtingen. Zes dagen later vliegt u weer terug op Lelystad Airport.

Startbaan in de polder
In 2015 heeft de staatssecretaris het Luchthavenbesluit afgegeven, dat betekent dat Lelystad Airport vanaf 2018 vakantievluchten kan realiseren. Dit maakt van Lelystad Airport een echt unieke luchthaven in de polder. Een startbaan voor economische ontwikkelingen in Lelystad.

Wees er snel bij
City Marketing Lelystad mag namens RedlopAir tien plekken in het vliegtuig weggeven. Er wordt een stormloop verwacht en morgen is de bekendmaking al, dus weer er snel bij. Stuur een mailtje naar redlop@citymarketinglelystad.nl en maak kans op een van de tien plekken.

Het bericht Winactie! Eerste testvlucht vanaf Lelystad Airport verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply