fbpx

Vliegactie Malta blijkt 1 april grap

Onze polderbaan website

Donderdagochtend gooide City Marketing Lelystad het bericht de wereld in dat tien mensen kans maakten op een vliegreis naar Malta. Vandaag bleek dit een 1 april grap te zijn. Als waardering voor hun enthousiasme krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een ‘Lelystad geeft lucht’ kofferriem toegestuurd.

Onze polderbaan
De verkondigde ‘nieuwe luchtvaartmaatschappij RedlopAir’ bestaat niet. De slimmerik die kritisch naar de naam heeft gekeken ziet dat Redlop omgekeerd polder is. Ook de zogenaamde handelsstad Dolper bestaat niet, weer een referentie naar polder. Lelystad is er trots op dat Lelystad Airport vanaf 2018 Europese vakantievluchten kan realiseren. Lelystad heeft een unieke luchthaven in de polder, een startbaan voor economische ontwikkelingen. City Marketing Lelystad viert dit met een nieuw campagnebeeld: Onze polderbaan.

‘Lelystad geeft lucht’ kofferriem

Iedereen die zich op 31 maart heeft aangemeld voor de testvlucht krijgt van City Marketing Lelystad een kofferriem. Niet aangemeld maar wel zo’n mooie kofferriem hebben? Kijk op de webshop van City Marketing Lelystad: www.citymarketinglelystad.nl/merchandise-webshop

Het bericht Vliegactie Malta blijkt 1 april grap verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply