fbpx

Videobeelden helpen bij promotie van de stad

Evenementen Lelystad

Op de vernieuwde landingspagina www.lelystadgeeflucht.nl is vanaf deze week een compilatievideo te vinden met beelden van unieke evenementen in Lelystad. ‘De prachtige beelden kunnen helpen bij het op de kaart zetten van onze stad en het promoten van unieke Lelystadse evenementen’, aldus Jasper Pluim, medewerker online media van City Marketing Lelystad.

‘We leggen de komende jaren een beeldbank aan met unieke Lelystadse beelden die we op verschillende manieren (zowel online als offline) zullen (her)gebruiken en verspreiden. Ondanks dat dit nog maar het begin is, zijn we nu al erg blij deze beelden’, vertelt hij.

De sfeerbeelden zijn gemaakt door enthousiaste Lelystedelingen en derde partijen. Daarnaast werkt City Marketing Lelystad samen met de getalenteerde filmers van Klei. Het Lelystadse bedrijf maakte in 2015 beelden van onder andere Sunsation, Nationale Oldtimerdag, Dutch Match Cup, LelySTART, KinderMudRun en Dancetour.

Unieke luchtbeelden en sfeershots worden afgewisseld met mooie close-ups van bezoekers. Daarnaast nemen foto’s en video’s van de aanleg van onze stad een belangrijke plaats in binnen de compilatie. Deze beelden maken het verhaal compleet en zeggen veel over pioniersgeest van onze inwoners.

‘Het maken, verspreiden en delen van unieke en onderscheidende beelden wordt steeds belangrijker. Dit geldt ook voor citymarketeers.’ Dit zei hoogleraar citymarketing Gert-Jan Hospers tijdens City Marketing Live in september 2015. City Marketing Lelystad is zich hiervan bewust. De marketeers leggen daarom een up to date database aan met kwalitatief goede foto’s en video’s van o.a. evenementen in de stad.

Hierbij werken ze samen met Klei uit Lelystad. ‘Dit doen we niet alleen omdat de jonge filmers creatief en veelzijdig zijn, maar ook omdat we het belangrijk vinden om zaken te doen met bedrijven uit onze eigen stad.’

De film:

Kijk voor meer informatie op: www.lelystadgeeftlucht.nl

Het bericht Videobeelden helpen bij promotie van de stad verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply