fbpx

Unieke aanbiedingen tijdens LelySTART

LelySTART

Een grabbelton waaruit je vrijkaarten voor concerten in de Underground kunt grabbelen. Een gratis proefabonnement van drie maanden voor de FlevoMeer bibliotheek of juist 4 gratis proeflessen volgen in de Kubus dit najaar? Tijdens het LelySTART weekend kunnen bezoekers hiervan profiteren!

Unieke aanbiedingen
Tijdens LelySTART (11 – 13 september) pakken veel organisaties in Lelystad groots uit. Een prachtig programma staat er klaar met muziek, dans, toneel, comedy, culinaire ontdekkingen en kunst. Speciaal tijdens dit weekend zijn er ook unieke aanbiedingen voor de bezoekers leuk voor zowel jong en (iets) oud(er).
Zo kunnen bezoekers bij de Underground stand bij inlevering van 2 munten grabbelen naar vrijkaarten een van de vele concerten dit jaar, te denken valt aan bijvoorbeeld Sabrina Stark en Gare du Nord. In Agora maakt iedere bezoeker die theaterkaartjes koopt kans op een hele maand gratis naar het theater! Ook twee vrijkaarten inclusief een theaterarrangement bij Applaus en 2 vrijkaarten voor de musical Soldaat van Oranje worden verloot onder de boekers. Wie de FlevoMeer bibliotheek bezoekt kan zich opgeven voor een proefabonnement van 3 maanden, zodoende heeft de bezoeker ruim de gelegenheid om het gemak en de voordelen van een lidmaatschap te ontdekken.
Wie zich kunstzinnig wil ontwikkelen kan naar de Kubus gaan om zich daar in te schrijven voor 4 gratis proeflessen voor dit najaar. Of de keuze nu valt op edelsmeden, Turkse dans of de theaterschool er valt genoeg te ontdekken voor elke leeftijd.

Samenwerking
De unieke aanbiedingen zijn erop gericht het culturele plezier na LelySTART te verlengen. Door ze samen te presenteren willen de Cultuur voor Lelystad partners laten zien dat er niet alleen tijdens LelySTART maar ook daarbuiten veel te doen en te ontdekken is voor elke Lelystedeling.
Meer weten over de aanbiedingen of het programma van LelySTART? Ga dan snel naar www.lelystart.nl.

Het bericht Unieke aanbiedingen tijdens LelySTART verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply