fbpx

Route ‘Lelystad geeft licht’ Kerstparade bekend

Route-Kerstparade-2015

Over een week is het zover: de ‘Lelystad geeft licht’ Kerstparade. Op dinsdag 22 december vult de Kerstparade het Stadshart van Lelystad met praalwagens, dansers en figuranten. Kom bij voorkeur per voet, per fiets of openbaar vervoer want de grote drukte en wegafzettingen kunnen vertraging in het verkeer veroorzaken. De Parkeergarage Neringweg en de Parkeergarage Zilverpark zijn van 16:00 uur tot 21:00 uur gesloten. Alle verkeersmaatregelen worden via borden aangegeven.Drukte verwacht
‘We verwachten veel bezoekers dus kom vooral op tijd. Langs de gehele route kan jong en oud een plekje zoeken. Mensen met een rolstoel zijn welkom op de speciale rolstoelplek aan het eind van de route. De definitieve plek wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt op de website www.lelystadgeeftlicht.nl’, aldus Anne Veldkamp van City Marketing Lelystad. Voor vragen over de rolstoelplek kunt u contact opnemen met Anne Veldkamp door te mailen naar info@citymarketinglelystad.nl of bel naar 0320-262404.

Route Kerstparade
De parade begint op het evenemententerrein Stationbalkon Noord en vervolgt haar weg via de Middenweg naar de Zilverparkkade. Vanuit daar trekt de Kerstparade door de Stadhuisstraat, voor langs bij de Hema, richting Underground en over de Neringweg. De weg wordt vervolgd over de Neringweg en de Neringpassage. Via het Agorahof en de Promesse eindigt de Kerstparade weer op het evenemententerrein Stationbalkon Noord.

Lichtjesparade met 400 kinderen
Vanaf 17:30 trekt een Lichtjesparade met ruim 400 kinderen door het Stadshart. Verschillende verenigingen uit Lelystad hebben zich hiervoor aangemeld. Van dansgroepen tot scouting, alle verenigingen zijn welkom. Niet lid van een vereniging maar toch meelopen? Meld je bij Bart Visscher via be.visscher@lelystad.nl. Wees er snel bij want er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook de rest van de dag zijn er al volop activiteiten in het Stadshart. Na de Kerstparade kunnen bezoekers nog even shoppen in de Promesse en de Kroonpassage. Vanuit burgerinitiatief is er een knallend eindfeest opgezet op het Agorahof.

Het bericht Route ‘Lelystad geeft licht’ Kerstparade bekend verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply