fbpx

Rabobank Flevoland steunt opnieuw de Lelypas

FOTOCOLLAGE-LELYPAS-2016-26-05-2016

Rabobank Flevoland stond aan de wieg van de Lelypas en steunt sinds dit jaar de stichting opnieuw. Dankzij het nieuwe samenwerkingsverband wordt een sterkere groei verwacht in het gebruik van de cadeau- en loyaltykaart. De inbreng van dergelijke sponsors dragen bij aan de continuïteit van de Lelypas.

Rabobank Flevoland en de Lelypas
De samenwerking die voortvloeit uit de nieuwe sponsoring draagt bij aan de uitwerking van komende campagnes en het aantrekken van nieuwe organisaties. ’De Rabobank participeert van oudsher in lokale gemeenschap waar ze uit is ontstaan. Dat doen we met onze sponsoractiviteiten en door maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Lelypas. Een initiatief waarbij ondernemers en gemeente samenwerken om klanten aan zich te binden en de Lelystadse economie te ondersteunen. Als Rabobank dragen we graag ons steentje daaraan bij’, aldus het statement van Rabobank Flevoland.

De visie van de Lelypas
Dankzij de stijgende vraag naar de Lelypas blijft het aantal participerende ondernemingen, ook stijgen. Bewoners en bedrijven zijn daarbij samen verantwoordelijk voor het succes van de Lelypas. Met de combinatie van een cadeau- en loyaltykaart gebruiken inwoners de pas om punten te sparen en punten cadeau te geven. Elke uitgegeven euro is een punt en elke punt gespaard is één cent waard, die uitsluitend kan worden uitgegeven bij een van de aangesloten winkels. Dankzij deze cirkel van sparen en besteden wordt Lelystad economisch sterker.

Participerende ondernemers uitgelicht
Waar kunt u de Lelypas allemaal gebruiken? Er zijn momenteel ruim 50 locaties aangesloten. Op basis van het aantal transacties in het eerste kwartaal is een top vijf opgesteld: supermarkt Plus, Lunchroom Harrels, Bakker Prins (locatie Snijderstraat en locatie Kempenaar) en van Looij Groente & Fruit. Benieuwd waar de pas nog meer gebruikt kan worden? Bezoek de website www.lelypas.nl voor verdere uitleg en mogelijkheden.

Het bericht Rabobank Flevoland steunt opnieuw de Lelypas verscheen eerst op City Marketing Lelystad.