fbpx

Optreden Fountainheads tijdens City Marketing Live

Fountainheads

Op vrijdag 18 maart geven de Fountainheads een optreden tijdens City Marketing Live in Agora Theater. Deze ondernemers, innovatiemakelaars en verhalenvertellers komen naar Lelystad om de boel eens flink wakker te schudden. Bij aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar info@citymarketinglelystad.nl.

City Marketing Live
Een sterke stad kan alleen bestaan als er goed in wordt samengewerkt. Om dit te versterken organiseert City Marketing Lelystad drie keer per jaar de bijeenkomst City Marketing Live. Deze drukbezochte bijeenkomst brengt verschillende bedrijven, instellingen en bewoners bij elkaar. Het staat in het teken van samenkomen, netwerken en informeren. Vrijdag 18 maart begint de bijeenkomst in Agora Theater om 15:00 en duurt tot 18:00 uur. Naast de gastsprekers van Fountainheads zijn er deze middag korte presentaties van Dorée de Kruijk van het NFFS en Jop Fackeldey, wethouder Economische Zaken van gemeente Lelystad. Uiteraard is er een moment om na te praten tijdens de netwerkborrel.

Gastsprekers van Fountainheads
De Fountainheads Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman staan sinds 2012 samen op het podium om mensen bij elkaar te brengen en samen de toekomst te ontdekken. Ook zijn ze bekend van de VPRO Tegenlicht MeetUps in het midden van het land. Fountainheads ziet dat de ontwikkelingen geweldig snel, zelfs exponentieel snel, gaan en vinden dat je als ondernemend mens hier weet van moet hebben zodat je de juiste keuzes voor de toekomst van je bedrijf en je eigen toekomst kunt maken. Op geheel eigen wijze en met verstand van zaken geven ze een aanstekelijke presentatie met praktische voorbeelden die inspireren, verrassen en verwonderen maar vooral de ogen opent over de trends die gaande zijn.

Aanmelden
Wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Geef u dan voor 11 maart a.s. op door een e-mail, met uw gegevens en het aantal personen, te sturen naar: info@citymarketinglelystad.nl.

Het bericht Optreden Fountainheads tijdens City Marketing Live verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply