fbpx

Lelystad succesvol op vastgoedbeurs Provada

Provada ondertekening ReadyforLiving

Van dinsdag 7 juni tot en met donderdag 9 juni stond Lelystad op de jaarlijkse vastgoedbeurs Provada in de Amsterdam RAI. Net als voorgaande jaren stond Lelystad hier samen met de partners van de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Door de vele economische ontwikkelingen van Lelystad nu en in de nabije toekomst was er veel vraag naar informatie.

Samenwerking
Lelystad is onderdeel van de Metropool Regio Amsterdam. Samen met de partners wordt er gewerkt vanuit een gedeelde visie aan een krachtige, innovatieve economie, snellere verbindingen en voldoende aantrekkelijke ruimte voor wonen, werken en recreëren. Dit kwam ook dit jaar weer goed tot uiting op vastgoedbeurs Provada, een belangrijke vastgoedbeurs die zich uitermate leent voor netwerken met belangrijke partijen als ontwikkelaars en bestuurders. Dit jaar was de drukstbezochte Provada ooit.

Toekomstplannen
De nadruk in de presentatie van Lelystad lag op de verschillende ontwikkelingen die in de nabije toekomst in Lelystad plaatsvinden en de kansen die dit meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan de uitbreiding van Lelystad Airport, de bouw van Flevokust en de realisering van de Marker Wadden. Dit zijn onderwerpen die voor vele bezoekers van Provada ontzettend interessant zijn. ‘De Provada ademde dit jaar nadrukkelijk de sfeer van dingen die komen. Er was overduidelijk nog meer interesse in Lelystad dan in eerdere edities . We spraken met onder andere ontwikkelaars van logistieke terreinen, investeerders met interesse in beleggershuurwoningen en tal van netwerkpartners. Veel interesse was er tijdens het PropertyNL Wooninnovatieontbijt voor de Lelystadse wijze van aanbesteden van woningbouwkavels en innovatieve Lelystadse ontwikkelaars zoals ReadyforLiving’, aldus wethouder Jop Fackeldey.

MRA stand
Lelystad presenteerde zich met de MRA op een unieke stand. Kunstgras, bomen en festivallichtjes maakten van de stand een echt park. Dit gaf het unieke karakter van Lelystad én de Metropool Regio Amsterdam perfect weer. Naast de maquettes van de verschillende partijen was er op de stand ook een podium waar gedurende drie dagen activiteiten plaatsvonden. Zo werd er vanuit Lelystad een intentieovereenkomst getekend tussen Lelystad Airport Businesspark en LabCenter, een te ontwikkelen ondernemerscampus tegenover de toekomstige terminal van Lelystad Airport. Op de stand van ReadyforLiving was er een ondertekening van een grondovereenkomst voor 9 nieuwe woningen in HanzePark door wethouder Jop Fackeldey en Radboud de Jong van ReadyforLiving

Het bericht Lelystad succesvol op vastgoedbeurs Provada verscheen eerst op City Marketing Lelystad.